Agderposten

Forbereder seg på «tidenes cupfest»

Kommende lørdag kommer Start til Fevik stadion til det mange kaller «tidenes cupfest» på Fevik. Magne Aslaksen melder at billettene snart er utsolgt.

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

Når Start gjester Express til første runde i cupen ventes en skikkelig cupfest på Fevik.

Magne Aslaksen, daglig leder i Express fotball, forteller til Agderposte­n at det ligger an til en god gammeldags cupfest i første runde.

– Det haster litt for dem som vil ha billett nå. 25 % av billettene forsvant i løpet av det første døgnet etter at billettene ble lagt ut.

Fredag var naer halvparten av billettene utsolgt.

– Vi får lov til å ha tre kohorter à 200 på A og B-feltet. I tillegg får Start 60 billetter.

Men å invitere til cupfest er ingen enkel sak, forklarer Aslaksen. På grunn av koronaregl­ene er det mye å ta hensyn til for arrangøren:

• Flere tribuner, som A-lagsspille­re har satt sammen

• Flere toaletter og innganger

• 350–400 meter med gjerder rundt banen, som klubben har fått låne fra Grimstad kommune

• Kun digitalt billettsal­g

Inviterte aeresmedle­mmer

Express har vist seg farlige foran mål i sine to treningska­mper så langt. Etter at Jerv først fikk «bank» 4–1 på Fevik stadion, endte kampen mot Vindbjart torsdag hele 4–4. Express-spillerne har troa på at de kan skape en skikkelig cupbombe ved å slå ut Start i første runde av cupen.

Til kampen, som blir den første tellende kampen for Express siden 2019, har Fevikklubb­en valgt å invitere 30 aeresmedle­mmer som får komme på kampen.

– De får sitte på tribunen med stoler, og får egen vert. Vi ønsker å vise dem respekt og takknemlig­het. Etter kampen inviteres alle som har vaert med å hjelpe gjennom dagen til sammenkoms­t i teltet utenfor banen, forteller Aslaksen.

– Jeg tror det kommer til å bli en skikkelig cupfest.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? GLEDER SEG: Magne Aslaksen og Express gleder seg kraftig til å ta imot Start på Fevik stadion kommende lørdag.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN GLEDER SEG: Magne Aslaksen og Express gleder seg kraftig til å ta imot Start på Fevik stadion kommende lørdag.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway