Agderposten

Søstre selger unik eiendom i Blindleia

Selv om eiendommen ligger ytterst i skjaergård­en, er den godt skjermet for både vind og innsyn.

- Silje Bratland Roksvåg ssbr@agderposte­n.no

Megler går så langt som å kalle eiendommen et «drømmested ytterst i Lillesands skjaergård». Ytre Kjeholmen 8 er nå til salgs for den nette sum av 19,5 millioner kroner.

Punger du ut for denne, får du to hytter oppført i 2007. Begge har innlagt strøm, offentlig sommervann og avløp. Det ligger også en eldre «steinhytte» og en utedo på tomten. Lang strandlinj­e med et stort bryggeanle­gg med plass til flere båter, egen molo for en båt, en liten naturlig sandstrand og nydelige svaberg følger også med.

Selger ut av familien

Eiendommen ligger på Ytre Kjeholmen, ytterst i skjaergård­en med utsikt mot både havet og Blindleia. Man trenger ifølge megler likevel ikke vaere bekymret for verken saerlig innsyn eller vind.

– Det som er unikt er at eiendommen ligger i en egen lagune. Dette skjermer både for vind og innsyn, forklarer eiendomsme­gler Gustav Johan Saedberg i Privatmegl­eren Saedberg & Lian.

Mange vil på visning

Det er to søstre bosatt på Østlandet som eier fritidseie­ndommen i dag. Nå som den er mindre i bruk, velger de å selge den ut av familien.

Etter pandemi og flere år med urolighete­r i utlandet ser flere nå til Norge for ferier og kjøp av ferie-eiendommer. Og etter hvert som motorveier stadig utbedres, ser megler at det kommer flere kjøpere til Sørlandet eksempelvi­s fra Rogaland.

Finn-annonsen ble lagt ut fredag kveld. Lørdag har megler allerede fått flere henvendels­er. Det er allerede booket visninger denne helgen, og andre skal se eiendommen senere.

– Det er lenge mellom hver gang disse dyre perlene kommer. Det er heller ikke mange flere slike på vei ut i år, forteller Saedberg.

– Så du tror ikke det blir vanskelig å få solgt denne?

– Nei, det skal nok gå greit. Det er allerede interessen­ter til denne, svarer megleren.

Synes du 19,5 millioner var litt i overkant å betale for en (to) Blindleia-hytte(r)? Da kan Saedberg avsløre at det kommer en litt «rimeligere» hytte for salg neste uke. Den er priset til rundt 15 millioner og ligger også i Blindleia.

 ?? FOTO: SONDRE TRANSETH/PRIVATMEGL­EREN ?? TO HYTTER: Begge hyttene ble oppført i 2007.
FOTO: SONDRE TRANSETH/PRIVATMEGL­EREN TO HYTTER: Begge hyttene ble oppført i 2007.
 ?? FOTO: SONDRE TRANSETH, PRIVATMEGL­EREN ?? STUE: Her er stua i en av de to hyttene.
FOTO: SONDRE TRANSETH, PRIVATMEGL­EREN STUE: Her er stua i en av de to hyttene.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway