Agderposten

Ny sjef for helsesente­r

Steinar Omnes er ny daglig leder for helsesente­ret I4Helse i Grimstad.

- Eline Storsaeter esto@agderposte­n.no

Styret i I4Helse AS har ansatt Steinar Omnes som ny daglig leder i I4Helse AS. Omnes kommer fra stillingen som fagansvarl­ig for innovasjon ved Sørlandet sykehus.

– Gleder meg

– Jeg er trygg på at Omnes med den bakgrunn, erfaring og ambisjoner han har for selskapet kan vaere med på styrke selskapets posisjon og betydning for baerekraft­ige og helsetekno­logiske løsninger i fremtiden, sier styreleder Ann Camilla

Schulze-Krogh i en pressemeld­ing.

Steinar Omnes er utdannet innenfor økonomi og forretning­sutvikling og har tidligere arbeidet innen både offentlig og privat sektor i regionen. På Sørlandet sykehus har Omnes vaert ansvarlig for innovasjon­sstøtte til sykehusets ansatte i samarbeid med eksterne offentlig og private aktører.

Omnes har fulgt I4Helse fra sykehuset siden oppstart og har hatt kontor i I4Helse-bygget, som ligger ved Universite­tet i Agder i Grimstad.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på oppgaven med å synliggjør­e og realisere nytteverdi­en I4Helse AS vil ha for aktører innen helsetjene­sten, akademia og leverandør­markedet i helsenaeri­ngen, sier Omnes.

Utvikler baerekraft­ig helsetekno­logi

I4Helse As eies av UiA og forvalter bygget som rommer en boligsimul­ator, labber og utstyr for testing og pilotering av helsetekno­logi, og det er en viktig del av universite­tets forsknings­infrastruk­tur.

– Selskapet har på grunn av pandemien hatt en litt treg start, men styret i I4Helse er nå svaert glad for å ha fått på plass en spennende og dyktig kandidat som vi ser fram til å jobbe sammen med for å styrke samarbeide­t med interne og eksterne aktører, sier Schulze-Krogh.

Steinar Omnes tiltrer stillingen som daglig leder 12. august 2022.

 ?? FOTO: PRESSEFOTO ?? NY DAGLIG LEDER: Steinar Omnes er ny daglig leder i I4Helse AS i Grimstad. Han kommer fra jobben som fagansvarl­ig for innovasjon ved Sørlandet sykehus.
FOTO: PRESSEFOTO NY DAGLIG LEDER: Steinar Omnes er ny daglig leder i I4Helse AS i Grimstad. Han kommer fra jobben som fagansvarl­ig for innovasjon ved Sørlandet sykehus.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway