Agderposten

Og straffemis­s

-

fikk stoppet det som kunne vaert en episk scoring.

– Vi var ikke på hugget i første omgang og de kunne trykke på i medvind og skape både cornere og sjanser. Det var riktig nok én stor sjanse til hver i første omgang, men så kom andre omgang og vi klarte dessverre ikke å heve oss, sier Risholt.

Felt av storscorer

Notoddens Melvin Frithzell ble matchvinne­r med sin scoring etter 51 minutter. Svensken scoret 22 mål for blåtrøyene i fjor, men sto uten nettkjenni­ng før møtet med Arendal Fotball.

– De kontrer etter det jeg mener var et klart frispark til oss og så scorer de. Det burde vaert blåst og føles ikke helt bra, men vi var uansett ikke på høyden i dag, sier Arendal-treneren.

Like etter 1-0 ble Tord Salte utvist, noe som ga Arendal et svaert vanskelig utgangspun­kt for å starte en opphenting. I stedet for utligning, doblet hjemmelage­t ledelsen ved Younes Amer med 15 minutter igjen å spille. – Hvorfor ble Salte utvist? – Han fikk seg et kakk i hodet og ble sint. Han sa noe han ikke burde og brukte et skjellsord som dommeren hørte, forklarer Risholt.

– Hva var det han sa?

– Det var et skjellsord og utvisninge­n var sånn sett grei, svarer Risholt som ikke ønsker å konkretise­re hva som ble sagt.

Bjørge Fedje forklarer at Salte hadde fått slått lufta ut av seg og brukte et ukvemsord om en motspiller.

– Det ble ikke sagt direkte til noen, men det var et ord han burde holdt seg for god til, sier Fedje.

Bommet på straffe

På overtid kunne det blitt ny spenning da Arendal ble tildelt straffe, men symptomati­sk nok for Arendals del ble Sune Kiilerichs forsøk reddet av Notoddens 18-årige debutant Viktor Engh.

Arendal gikk dermed på sitt første tap for sesongen.

– Vi har hatt taket på Notodden tidligere, men det hadde vi ikke i dag. Vi hadde lite energi og fikk ikke spillet til å sitte i det hele tatt. Da skapte vi minimalt og det endte som det gjorde, sier Roger Risholt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway