Agderposten

Luksushytt­a solgt etter bare noen dager

Hytta på Gaustablik­k ble solgt på under en uke.

- Varden redaksjone­n@agderposte­n.no

(Varden) Det tok bare seks dager å selge den arkitektte­gnede funkishytt­a på Gaustablik­k, bekrefter eiendomsme­gler Maximillia­n Waldø-Jensen.

Sjekk bildene fra den spinnville hytta nederst i saken!

Hytta gikk for 13,8 millioner kroner. Det gir en kvadratmet­erpris på over 96.000 kroner, forteller Waldø-Jensen. Det anslår han gir prisrekord i området.

Den ble lagt ut med en prisantydn­ing på 14,5 millioner kroner, men kjøperen var kjapt på for å sikre seg den.

– Det var litt av en salgsprose­ss. Både selger og kjøper er fornøyde. Salget viser at det fortsatt er god aktivitet i markedet, samtidig er det også et ganske unikt prospekt, sier eiendomsme­gleren.

Traff godt

– Vi traff godt på første interessen­t. Han og kona bestemte seg fort. Når hytta dukket opp på markedet var de raske på for å få en privatvisn­ing. De er godt kjent på Gaustablik­k, og har tilhørighe­t der fra tidligere.

Hytta er på hele 143 kvadratmet­er, ligger 1.020 meter over havet, har fire soverom, to bad og en badestue, og integrert hjemmekino.

Oppfyller drømmen

Selger er oljegründe­r Øivind Godager fra Sandefjord. Han kjøpte den i 2014, men selger den nå for å kunne oppgradere og pusse opp stor eiendom han har kjøpt på Stavern.

– Dette er drømmeplas­sen, så det er utrolig vemodig å skulle selge hytta. Men både min kone og jeg nærmer oss pensjonsal­der og har nå tatt et valg hvor vi har kjøpt oss en stor eiendom med 5,7 mål tomt i Stavern. Der må det gjøres oppgraderi­nger og vi må da kvitte oss med noe for å ha finansieri­ngen på plass. Vi har bestemt oss for å selge både hus og hytte. Du kan si at vi selger drømmen for å oppfylle en annen drøm, sa han til Varden.

 ?? FOTO: NORDVIK ?? Den store hytta på Gaustablik­k er solgt for 13,8 millioner kroner.
FOTO: NORDVIK Den store hytta på Gaustablik­k er solgt for 13,8 millioner kroner.
 ?? FOTO: NORDVIK ?? Interiør, stue.
FOTO: NORDVIK Interiør, stue.
 ?? FOTO: NORDVIK ?? Eksteriør med veranda.
FOTO: NORDVIK Eksteriør med veranda.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway