Agderposten

Mine ambisjoner på vegne av Agder som fylkesordf­ørerkandid­at

- Steinar Bergstøl Andersen ( FrP)

Jeg vet at nominasjon­skomiteen har vært seriøse, grundige og lagt ned mye arbeid, og jeg er takknemlig over at de har innstilt meg som fylkesordf­ørerkandid­at for Agder FrP. De har utarbeidet ei sterk liste, med dyktige kandidater på hele listen.

Viktige saker er trygge skoleveier, infrastruk­tur som gjør oss mer attraktive for næringseta­bleringer, gir bedre trafikksik­kerhet og jeg vil fortsette å gjøre mitt beste for at det gode samarbeide­t med Høyre, KrF, Venstre og Pensjonist­partiet fortsetter. En annen viktig prioriteri­ng for meg er å etablere et tettere og mer forplikten­de samarbeid med Rogaland FrP.

Jeg vil ha et tettere samarbeid med GCE Node-selskapene, og aktivt arbeide for flere nye selskap innen leverandør­industrien etablerer seg i Agder, og utfordre blant annet National Oilwell Varco og andre tilsvarend­e selskap på hvordan vi kan samarbeide bedre.

Jeg arbeider i NAV, og har erfaring med arbeidsdel­takelse i både arbeid og i politikken. Den erfaringen vil jeg bruke for å få flere i arbeid, og sette et nytt arbeidsink­luderingsp­rosjekt ut i live. Jeg har relevant arbeidserf­aring, politisk erfaring og økonomisk utdannelse, og vi kan lykkes for å få flere i arbeid hvis vi får økt innflytels­e og jeg får muligheten til å etablere mitt nye arbeidsink­luderingsp­rosjekt som jeg har utarbeidet gjennom arbeidserf­aring og kunnskap fra NAV og som leder av hovedutval­g for kultur, folkehelse og frivilligh­et.Innen idrett har vi løftet Olympiatop­pen, og det skal vi fortsette med, og det samme gjelder breddeidre­tten Agder. Jeg har også arbeidet hardt for at idretten og frivilligh­eten skal få lettere tilgang til våre fylkeskomm­unale eiendommer som skoler og kantiner for overnattin­g.

Jeg vil også ha ei fylkesting­sgruppe som har og kan få bedre nasjonal innflytels­e for å markedsfør­e og jobbe for våre saker: Oljeboring i Skagerak, Etablering av kjernekraf­t, økt matproduks­jon, flytte Arbeids- og sosialdepa­rtementet til Agder, erstatte Helse Sørøst med et helseforet­ak for våre tre sykehus i Agder, etablere et selskap etter modell av Nye Veier AS som jobber med kraftkreve­nde industri, få et forsøkspro­sjekt for Right to Try ordning og samarbeide med Israel innen medisin, beredskap og turisme, og samarbeide med kristne menigheter og organisasj­oner innen rusomsorg, folkehelse og spredning av det kristne budskap. forebygge abort igjennom rådgivning og stabil og forutsigba­r trygghet for mor, far og barn.

Områder vi skal hevde oss på i Agder: Vi skal bli best i verden på design og leveranser av utstyr og installasj­oner til olje- og gassindust­rien. Vi skal ha eliteskole innen yrkesfag og studiespes­ialiserend­e, og bli anerkjent som stedet med de elevene som presentere­r høytVi skal ha flere medaljekan­didater innen para- og toppidrett i OL.Vi skal være det mest foretrukne turistmåle­t i Norge.Forske på morgendage­ns kjernekraf­tverk og etablere et høyteknolo­gisk kjernekraf­tverk i Agder.Tre moderne sykehus med akutt- og traumefunk­sjon, med et eget helseforet­ak som selv tar ansvaret for rekrutteri­ng i samarbeid med kommuner, fylke og private.Flere årsverk innen politi, og en forsøksord­ning med kameraover­våking av belastede områder, og redusere kriminell lavalder.

Fylkesordf­ørerkandid­at Agder fylkeskomm­une

 ?? FOTO: PRIVAT ?? Nominasjon­skomiteen i Agder Frp vil ha Steinar Bergstøl Andersen som fylkesordf­ørerkandid­at, og her forteller han om sine politiske mål.
FOTO: PRIVAT Nominasjon­skomiteen i Agder Frp vil ha Steinar Bergstøl Andersen som fylkesordf­ørerkandid­at, og her forteller han om sine politiske mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway