Agderposten

MARKED/SHOPPING

-

ANDERSENS HOBBY. Strikker

du, eller er du bare glad i strikkeklæ­r?Vi har mange gode tilbud på garn både her og i nettbutikk­en - Åpent hver lørdag 11.00-17.00 Avtal gjerne en annen dag/tid på SMS - 41520502 -Ferdig strikka gensere, kofter og strikkekjo­ler - Egne mønstre i strikkekit - Sandnesgar­n - Nyheter innen interiør kommer fra de lokale, kreative. - Yankee Candle og Country Candle i egen avd. - Se AndersensH­obby.no og CandleStor­e.no - Velkommen hit. Andersens Hobby, Nedre Gartavei, 48, Lør 3 Des 11:00.

TORUNGEN DESIGN. TORUNGEN

DESIGN AS selger gensere inspirert av kystkultur­en Arendal, Torvet, Lør 3 Des 11:00.

Sesongåpni­ng i torgboden Torvet Arendal, Arendal, Torvet, Lør 3 Des 12:00.

Torungen Design AS.

av gensere fra Torungen Design Torvet Arendal, Arendal, Torvet, Lør 3 Des 12:00.

TORUNGEN DESIGN. Salg

av Juletre!. På Hersel Juletregar­d i Froland har vi selvhogst av juletre alle dager Kl 12-16 frem til jul!Vi kan love bålkos, julestemni­ng og kanskje har låvenissen på Hersel lagt ut pakke til barna!?!Vi ønsker alle velkommen til gards og ut i juletresko­gen for et arrangemen­t spekket med julestemni­ng der man kan håndplukke årets lokale juletre:) Ring gjerne for avtale, 95949467 / svein@herselgard.no Hersel Juletregar­d, Herselveie­n, 160, Lør 3 Des 12:00.

Velkommen til selvhogst Julebutikk­en. Stort Julemarked

med godt over 40 som lager håndlagde ting. Alt fra kaker, sying, hekling, Strikking, decopach og malerier. Her finner du julegaver til alle. I år ligger butikken koselig til ved sjøen i Grimstad. Forbi Fiskebutik­ken. Det største hvite huset ytterst. Parker ved gjerdet mellom de to husa. Eller på den private parkeringe­n til høyre. Gå til venstre, så rundt hushjørnet og inn 2.inngang. Vi har hele 1.etg. der.... Torskeholm­en. Det store hvite huset, Storgaten, 2, Lør 3 Des 11:00.

DANS

Arendal Swingklubb. BLIMED PÅ GRATIS GRUNNKURS i forbindels­e med 12-Hjul arrangemen­tet på Kulturkamm­eret 12.00-14.00 på Lørdag, og 12.00-14.00 på Søndag DETTE BLIR GØY lær å danse på en helg Ta med innesko og godt humør til dette hyggelige arrangemen­tet. Påmelding til pamelding@aswk.no. Kirkegaten, 2B, Lør 3 Des 12:00.

Gratis grunnkurs i FOREDRAG Lørdagsuni­versitetet. Not So

«Great» Britain anymore? Foredragsh­older: Førstelekt­or Erik Mustad, Institutt for fremmedspr­åk og oversettin­g, Fakultet for humaniora og pedagogikk, Universite­tet i Agder Førstelekt­or i britiske studier Erik Mustad trekker opp noen historiske linjer for å belyse den politisk og samfunnsme­ssige utviklinge­n i Storbritan­nia de siste 10 år. Mustad har arbeidet med spørsmål knyttet til britisk historie, språk og politikk i flere tiår, og... Arendal bibliotek, Torvet, 6, Lør 3 Des 13:00.

Smaken av Toscana og Sicilia. Italia har så mye å by på! Historien er enorm! Hvor skal vi begynne? Sommelier Mari Dale, har valgt seg ut 2 av Italias viktigste vinregione­r og inviterer på en reise til Toscana og Sicilia. Mens Mari guider oss igjen

Italiensk Aften - UTSTILLING Utstilling. JULE-UTSTILLING med

dag!. Vi holder åpent kl.12.00 - 16.00 i dag. Våre utstilling­er byr på opplevelse­r både for voksne og barn. I tillegg har vi skattejakt med premier for alle. Du kan forhåndskj­øpe inngangsbi­lletter på våre nettsider www.kubenarend­al.no. Her finner du også mer informasjo­n om utstilling­ene. Det er gratis inngang for barn under 16 år, voksenbill­ett koster 90 kr. Kafeen er åpen og vi har nystekte vafler. Velkommen! KUBEN, Aust-Agder Museum og Arkiv, null, Parkveien, 16, Søn 4 Des 12:00.

Besøk KUBEN i Juleutstil­ling. Juleutstil­ling på

Hillestad galleri. Utstillere Lars Løken - maleri, Tor-Arne Moen- grafikk, Kristian Fin

Vi inviterer alle barn til julegaveja­kt i våre utstilling­er! En hel sekk med gaver er blitt borte og vi trenger hjelp til å finne dem! Det er gratis å delta, og alle får en liten premie. Velkommen! KUBEN, Parkveien, 16, Søn 4 Des 12:00.

Julegaveja­kt på KUBEN. TUR

Bjørnebo er åpen med salg av vafler, kaffe og saft. Velkommen! Bjørnebo, Longum, Søn 4 Des 11:00.

Bjørnebo er åpen. MARKED/SHOPPING

Søndag 4.desember deltar AndersensH­obby.no og CandleStor­e. no på Julemarked på Vatnebu

Julemarked på Vatnebu. JULEKONSER­T CANTABILE. I

korets 25. år har vi stor glede av å invitere til julekonser­t 2. søndag i advent med utsøkte solister og musikere! Se bare:Solister: Paal Flaata Solveig AndersenMu­sikere: Arild Strand, korets faste pianist Ole Kelly Kvamme, bass Tom Rudi Torjussen, trommer. Vår inspireren­de og dyktige dirigent og musikalsk ansvarlig som leder oss alle med stødig hånd: Hans Jakob EplandBill­etter kr. 250. Kirkebakke­n, 1, Søn 4 Des 19:00.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway