Agderposten

Tilbake etter halvannet år med skader

- Thomas Skjeggedal Thorsen thth@agderposte­n.no

– Vi er klare for alt, men Jerv hadde nok vaert de gøyeste å få til Norac i andre runde.

Det sier Preben Skeie til Agderposte­n etter at han og Arendal banket 3. divisjonsl­aget Randesund hele 8–0 i første runde i cupen. Venndølen scoret tre av Arendals åtte mål. Først ble han truffet av klarering, som førte til 1–0, før han scoret to mål i andre omgang med hodet.

I tillegg scoret Rasmus Lynge Christense­n to kremmerhus, mens Ole Marius Håbestad, Mathias Johansen og Sander Lille-Løvø scoret ett hver.

Hattrick

– Det var vi som styrte kampen fra A til Å. Vi visste det ville bli en tålmodighe­tsprøve der de ville ligge lavt og hogge til på kontringer, men vi var smarte og brukte hodet. Vi malte på. Selv om Randesund spiller i 3. divisjon skal jobben gjøres, og det løste vi fint, oppsummere­r hattrick-helten Skeie.

For Arendal Fotball styrte kampen fullstendi­g fra start til slutt, og først i siste spilleminu­tt måtte 18 år gamle Mathias Skjaevesta­d, som spilte hele kampen i Arendal-buret – «ordentlig» i aksjon.

Skeie har hatt målpoeng i tett på alle kampene han har vaert involvert i denne sesongen.

– Ja, det har vaert bra i år. Jeg må bare fortsette, det er jo en av mine styrker, sier 29-åringen, som i sesongstar­ten kom i fokus for hårsveisen han viste fram i Arendals første hjemme

TILBAKE I STORSEIER:

kamp mot Grorud.

I fjor var det Start som kom til Norac stadion i den andre runden i cupen.

Derfor er det nå Jerv som er førstevalg­et for Arendal Fotball.

Tilbake etter skademarer­itt Brakseiere­n over Randesund onsdag kveld ble ekstra spesiell for Arendals Mads Nørby Madsen.

Venstrebac­ken var endelig tilbake i spill for hvittrøyen­e etter at han ødela kneet i januar i fjor. Ikke siden 27. november 2021 – i kvalikkamp­en mot Hødd – har dansken spilt kamp for Arendal Fotball.

– Det var faktisk litt rart å vaere tilbake på banen. Jeg har jobbet hardt for dette, sier Nørby Madsen til Agderposte­n etter kampslutt. Dansken, som fyller 29 på fredag, spilte den første timen for Arendal i cupoppgjør­et.

Det var på en trening i januar i fjor at uhellet var ute for Nørby Madsen. Foten ble sittende fast i kunstgress­et i en vending, og han røk korsbånd, menisk på utsiden og delvis på innsiden og leddbånd i det venstre kneet.

– Siden har jeg vaert gjennom tre operasjone­r. Det har vaert tungt mentalt. Endelig er jeg tilbake. Nå må jeg bare komme meg tilbake i form, forteller Nørby Madsen.

 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? Mads Nørby Madsen (til venstre) var tilbake i spill for Arendal for første gang på halvannet år. Her deltar han i jubelen etter Preben Skeies (til høyre) første scoring mot Randesund.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN Mads Nørby Madsen (til venstre) var tilbake i spill for Arendal for første gang på halvannet år. Her deltar han i jubelen etter Preben Skeies (til høyre) første scoring mot Randesund.
 ?? FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN ?? MED FANSEN: Arendal takket sine supportere for oppmøtet i Randesund.
FOTO: THOMAS SKJEGGEDAL THORSEN MED FANSEN: Arendal takket sine supportere for oppmøtet i Randesund.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway