Agderposten

Tapte målfesten: – Vi roter det litt til

Lisbeth Rothschild­s suser var ikke nok til å gi tre poeng til Arendal, da Frigg ble for sterke i målfesten på Norac stadion.

- Ola Bjerkevoll ola.bjerkevoll@agderposte­n.no

Arendal – Frigg 3-4

De som bare valgte å se Arendals herrelag, valgte feil Arendal-kamp denne lørdagen. For der hvor herrene ikke klarte å score, og tidvis ble utspilt mot Brattvåg, leverte kvinnelage­ts kamp både mål og sen dramatikk.

Nora Bakke åpnet scoringsba­llet etter 16 minutter, Rebekka Ausland gjorde Arendals første, mens Mathilde Kalstad og Lisbeth Rothschild sørget for at det sto 2-2 til pause.

Etter timen spilt tok Rothschild saken i egne bein og klinket til fra distanse. Ballen gikk i en nydelig bue og inn i mål.

Rotet det til

Men det var dessverre ikke nok for Arendal.

Etter klabb og babb på en corner havnet ballen i Arendalnet­tet kun sju minutter senere, mens Tiril Haga sendte inn seiersmåle­t for Frigg med åtte minutter igjen av kampen.

– Underholdn­ing ble det i hvert fall. Jeg synes vi roter med presset i første omgang, i hvert fall fram til 30. Når vi finner strukturen skikkelig, så synes jeg vi tar mer og mer over kampen, sier Arendal-trener Remi Natvik til Agderposte­n.

– Andre omgang har jeg et ambivalent forhold til, for vi spiller ganske bra da. Vi skaper brukbart med sjanser, scorer mål og får ledelsen. Så roter vi det litt til rett og slett. Det er noen personlige feil og så er vi ikke konsentrer­t nok i reposisjon­eringen i boks. Det var litt skuffende.

Tre mål

Han tar dog med seg at det er positivt at laget klarer å score tre mål. Noe de ikke har gjort siden de slo Rosenborg 2 i mai.

Likevel tillater ikke Natvik seg å vaere fornøyd.

– Jeg er aldri fornøyd med tap. Det viktigste er å vinne fotballkam­per. Etter en natt med litt lite søvn, så må vi analysere litt og se hva vi kan ta med oss videre. Det synes jeg det er en del av. Vi har en del forrykende angrepsspi­ll, saerlig kontringss­pillet, som er ganske bra. Det har vi ikke hatt før, sier han.

– Men vi har glemt litt den defensive strukturen. Nå har vi sluppet inn åtte mål på to kamper, så nå må vi jobbe litt med det.

Møter ny nabo

Tapet gjør at Frigg hopper over Arendal på tabellen.

Neste kamp for Arendal er borte mot sin nye tabellnabo, Sogndal, neste søndag.

– De er et ungt lag som har utviklet seg bra i løpet av sesongen. De spiller 4-4-3, som Frigg, så da bør vi ha det litt i blodet, sier Remi Natvik.

 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? DEPPER: Her har Arendal nettopp sluppet inn det avgjørende målet mot Frigg.
FOTO: OLA BJERKEVOLL DEPPER: Her har Arendal nettopp sluppet inn det avgjørende målet mot Frigg.
 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? SUSER: Her sender Lisbeth Rothschild i vei skuddet som skulle bli 3–2-målet.
FOTO: OLA BJERKEVOLL SUSER: Her sender Lisbeth Rothschild i vei skuddet som skulle bli 3–2-målet.
 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? NOE POSITIVT: Til tross for tapet kunne trener Remi Natvik finne noe å glede seg over i spillet.
FOTO: OLA BJERKEVOLL NOE POSITIVT: Til tross for tapet kunne trener Remi Natvik finne noe å glede seg over i spillet.
 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? FEIRING: Arendal-jentene feirer ett av Arendals tre mål.
FOTO: OLA BJERKEVOLL FEIRING: Arendal-jentene feirer ett av Arendals tre mål.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway