Agderposten

Fikk kjempesmel­l mo

De første femten minuttene av åpningskam­pen i høstsesong­en, så det ut som Arendal fortsatt hadde ferie, mens Brattvåg herjet på Norac stadion.

- Ola Bjerkevoll ola.bjerkevoll@agderposte­n.no

Arendal – Brattvåg 0-3

Før lørdagens oppgjør hadde Brattvåg kun en seier på bortebane hele sesongen, og lå sist på tabellen. Arendal på sin side, er ligaens beste hjemmelag, og hadde kun ett tap på Norac stadion.

Men det var Brattvåg som stakk avgårde med seieren etter å ha dominert åpningsmin­uttene, fått en tidlig scoring, og doblet ledelsen like før pause.

Arendal presset på, men fikk aldri noen scoring, og noen minutter før full tid punkterte David Sissoko kampen med et akrobatisk spark på en corner.

– Litt for sent hele tiden

– Vi møtte et Brattvåg som hadde en superdag. Vi visste at de hadde fått dårlig betalt, selv om de lå på bunnen av tabellen. Det er et godt lag, og det fikk vi merke, spesielt de 10-15 første minuttene, hvor vi ikke kom oppi, sier Arendal-trener Roger Risholt til Agderposte­n etter kampslutt.

– Hvorfor er det bare Brattvåg første ti minuttene av omgangen, er det undervurde­ring, er det slapphet fra sommerferi­en?

– Det er vanskelig å si akkurat hvorfor. Vi visste de var gode med ball og at vi kunne få et par brudd, men vi var litt for sent ute hele tiden, som gjorde at de fikk god kontroll på kampen de første 10-15 minuttene.

Etter kampen tok Risholt laget til siden og holdt en peptalk på benken før de gikk i garderoben.

– Hva ble sagt i pep-talken? – Vi må ha mer stolthet og aergjerrig­het i det. Hele andre omgang er det vi som eier. De har en farlig kontring der de er alene med keeper. Bortsett fra det, så har de ingenting. Vi har hele andre omgang og går rett i strupen på de. Men resultatme­ssig og prestasjon­smessig er ikke dette godt nok.

 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? FRISK FRANSKMANN: Albert Makiadi fikk sin debut mot Brattvåg. Franskmann­en var aktiv på høyresiden, men klarte ikke score på Marco Priis Jørgensen og Brattvåg.
FOTO: OLA BJERKEVOLL FRISK FRANSKMANN: Albert Makiadi fikk sin debut mot Brattvåg. Franskmann­en var aktiv på høyresiden, men klarte ikke score på Marco Priis Jørgensen og Brattvåg.
 ?? ?? PEP-TALK: Roger Risholt og Arendal-spillerne tok en samling på benken etter kampen.
PEP-TALK: Roger Risholt og Arendal-spillerne tok en samling på benken etter kampen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway