Agderposten

Reddet poeng på overtid

Express og Trauma spilte en jevn kamp på Fevik torsdag kveld. Det så ut til å gå mot en hjemmeseie­r, men helt på tampen berget Dardan Dreshaj ett poeng for gjestene.

- Ola Bjerkevoll ola.bjerkevoll@agderposte­n.no

– Det var litt mye frem og tilbake. Vi leder 1-0, så kommer vi under, men viser mentalitet på slutten. Det er helt greit med 2–2.

Det sier Trauma-spiller Dardan Dreshaj til Agderposte­n etter kampslutt.

Det var han som sikret det ene poenget da han dukket opp på bakerste stolpe og satte ballen i mål, da kampuret viste 90 spilte minutter. – Det var rutine, sier han med et smil.

– Jeg liker når det kommer tidlig innlegg. Man skal fullføre løpene og plutselig spretter den riktig vei. Da er det bare å pirke den inn, sier Dreshaj.

To comeback

Det var Express som styrte spillet i store deler av første omgang på RSA Bil Arena, men det var Trauma som fikk det første målet.

Like før pause var det Tor André Dalen som forlenget en corner inn i mål og ga gjestene ledelsen inn i pausen.

I andre omgang tok det kun ti minutter før Bernard Twumasi kriget inn 1–1. Han luktet en gjennombru­ddspasning og rakk fram til den før Traumas keeper.

Etter 77 minutter var det Benni Fondo sin tur til å score for Express, etter at ballen falt ned i føttene hans etter et innlegg. Traumaspil­lerne ropte på offside i forkant av scoringen, men ble ikke hørt av dommer.

Så var det altså Dreshaj som dukket opp på bakerste stolpe helt på tampen av kampen, og berget ett poeng for Trauma.

– Surt

Etter kampen var det en skuffet Express-trener som pratet med Agderposte­n.

– Jeg synes det er litt lite energi i førsteomga­ng. Det er noe som manglet i dag, det er ikke bra nok. Men når vi klarer å snu det, så har vi full kontroll. De skaper null i andre omgang, men får likevel en scoring ut av nesten ingenting. Det er surt å ikke ta tre poeng, sier Steinar Berås.

Express har fått en vanskelig start på sesongen og står med fire poeng på like mange kamper.

– Vi har hatt en tøff start og møtt gode lag. Vi har to tap og skulle hatt to seiere, men endte opp med uavgjort i dag. Det er ikke starten vi hadde håpet på. Nå må vi nullstille og glemme de kampene som har vaert og ta en kamp om gangen, sier Berås.

– Kjemper godt

For Trauma, som ligger poenget foran Express, var det andre kamp med Vidar Arnesen som hovedtrene­r. Han synes de var litt heldige som fikk med seg ett poeng fra Fevik etter å ha ligget under.

– Vi er vel heldige sånn sett. Jeg synes vi står godt i førsteomga­ng og Express kommer nesten ikke til sjanser. Vi scorer på en av de sjansene vi har i førsteomga­ng. Andre omgang blir litt mer rotete. Express tar mer over spillet og vi henger litt etter. Alt i alt synes jeg vi kjemper godt, sier han.

Han er imponert over hva de får til, uten den helt store bredden i troppen.

– Vi bruker unggutter her i dag, han ene som kommer på her er 07’er, sier Arnesen, som har trent Traumas G19-lag før han tok over Alaget.

Arnesen tror flere av klubbens unge spillere kan få sjansen for A-laget i sesongen.

– Er du god nok er du gammel nok. Det er min filosofi. Viser de seg gode nok på feltet og i kamp for juniorene, så får de sjansen på Alaget, sier Vidar Arnesen.

 ?? ?? KUNNE SMILE: Dardan Dreshaj brukte rutinen for å få ballen i mål mot Express – på overtid . Til høyre Tor Ole Dalen.
FOTO: HELGE N. OLSEN
KUNNE SMILE: Dardan Dreshaj brukte rutinen for å få ballen i mål mot Express – på overtid . Til høyre Tor Ole Dalen. FOTO: HELGE N. OLSEN
 ?? ?? BLE REDNINGSMA­NN: Dardan Dreshaj reddet ett poeng for Trauma på slutten av kampen mot Express torsdag kveld. Kampen på Fevik endte 2-2. FOTO: HELGE N. OLSEN
BLE REDNINGSMA­NN: Dardan Dreshaj reddet ett poeng for Trauma på slutten av kampen mot Express torsdag kveld. Kampen på Fevik endte 2-2. FOTO: HELGE N. OLSEN

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway