Agderposten

Bohinen droppet VIP-prat hos rivalen før derbyet

Lars Bohinen droppet å snakke på VIP-en før kampen mot Arendal Fotball. Begrunnels­en får daglig leder i Arendal Fotball til å reagere.

- Marius Gundersen marius.gundersen @agderposte­n.no

– Det var veldig enkelt og greit fordi at Arendal Fotball ikke ville gi vår styreforma­nn billett til kampen. Og det er så langt unna kutymen som er vanlig, forklarer Lars Bohinen til Agderposte­n om hvorfor han tok det valget.

– Normalt så stiller jeg hvis jeg blir bedt om det, men siden de ikke ville gi billett så tenkte jeg at vi ikke byr på heller, legger han til.

Når Asbjørn Sauesund, daglig leder i Arendal Fotball, blir konfronter­t med begrunnels­en til Bohinen, svarer han:

– Det er så feil som det kan bli. Vi har personlig invitert både styreleder og daglig leder på VIP-en selv om det var fullt, men de kunne ikke komme, forteller han til Agderposte­n.

Ønsket flere billetter

Bohinen forklarer også at Jerv ønsket å få noen flere billetter, men at dette ble nektet av Arendals daglige leder.

– Av en eller annen grunn så ville ikke daglig leder i Arendal gi oss billetter. Markedssje­fen ville gi oss billetter men så kom daglig leder inn og endret det, sier Jerv-treneren, før han legger til:

– Det er i hvert fall det jeg har blitt fortalt av våre folk.

Jerv fikk nemlig noen billetter som de valgte å gi til spillerne sine.

Får støtte av styreleder­en

– Vi gir alltid 30 billetter til bortelaget, noe som også er normalen. Når Jerv da kom tilbake og i tillegg ville ha gratisbill­etter til sine sponsorer sa jeg nei, forteller Sauesund.

– Selv om vi har latt de bruke vårt anlegg som hjemmebane i begynnelse­n av sesongen, var dette en bortekamp for Jerv, legger han til.

Agderposte­n har vaert i kontakt med Øyvind Johannesse­n. Jervs styreleder sier at han «støtter Bohinens valg og at de er ferdig med den kampen», men utover det har han ingen kommentar til saken.

Agderposte­n har vaert i kontakt med Bohinen angående Sauesunds utspill. Jerv-treneren sier at han «sitter på vår oppleves av saken og at han er ferdig med det».

 ?? FOTO: HELGE N. OLSEN ?? DROPPET: Lars Bohinen forteller at det var en god grunn til at han droppet å snakke på VIP-en til Arendal før lokalderby­et torsdag. Bildet er fra Jervs 2–1-seier mot Brann 2 på Fevik stadion.
FOTO: HELGE N. OLSEN DROPPET: Lars Bohinen forteller at det var en god grunn til at han droppet å snakke på VIP-en til Arendal før lokalderby­et torsdag. Bildet er fra Jervs 2–1-seier mot Brann 2 på Fevik stadion.
 ?? FOTO: OLA BJERKEVOLL ?? PÅ TRIBUNEN:Asbjørn Sauesund (til høyre) forstår lite av begrunnels­en til Bohinen. Han forteller nemlig at både Jervs styreleder og daglig leder var invitert til VIP-en. Her sitter han sammen med investor Jan Sigurd Otterlei og markedssje­f i Arendal Fotball Thomas Moy under cupkampen mot Fram Larvik.
FOTO: OLA BJERKEVOLL PÅ TRIBUNEN:Asbjørn Sauesund (til høyre) forstår lite av begrunnels­en til Bohinen. Han forteller nemlig at både Jervs styreleder og daglig leder var invitert til VIP-en. Her sitter han sammen med investor Jan Sigurd Otterlei og markedssje­f i Arendal Fotball Thomas Moy under cupkampen mot Fram Larvik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway