Aktiv Trening (Norway)

SYKKELRULL­E

-

– Ta med landeveiss­ykkelen innendørs, og tråkk deg i toppform hjemme på stuegulvet – uansett hvilken prisklasse du går for.

Ivinterhal­våret kan iskald kuling, snø og glatte veier ta motivasjon­en fra selv den mest entusiasti­ske sykkelrytt­er. Når det i tillegg naermest blir en vitenskap å komme seg ut på veien i de få lyse timene i døgnet, kan det vaere ganske krevende å holde sykkelform­en ved like – med mindre du har en sykkelrull­e. Da kan du bestige Alpe d’Huez og Mont Ventoux fra din egen stue, når det måtte passe deg. Der er det alltid tørt og behagelige sommertemp­eraturer.

Selv om sykkelrull­a ikke kan hamle opp med sommerens sykkelture­r på landeveien­e, kan det vaere både morsomt og underholde­nde. For du har mulighet til å sykle med eller konkurrere mot andre syklister i cyberspace. Eller du kan se din favoritt-TV-serie mens du trener. Dessuten er timene på sykkelrull­a ekstremt effektive. For der du utendørs må stoppe for rødt lys og kan slappe av når du triller i nedoverbak­kene, må du hele tiden tråkke på i pedalene innendørs.

Det er også mye enklere å trene målrettet i spesifikke puls- og wattsoner.

Ta med sykkelen innendørs, og glem alt om kalde, glatte og mørke veier. Sykkelrull­a er et genialt verktøy for å holde landeveisf­ormen ved like, og aldri har det vaert så enkelt og morsomt å tråkke i vei gjennom vinteren. Sjekk her hvordan du kommer i gang med sykkeltren­ingen under ditt eget tak.

 ??  ?? De nyere kompakte, elegante sykkelrull­ene erstatter de gamle plasskreve­nde, digre klossene.
De nyere kompakte, elegante sykkelrull­ene erstatter de gamle plasskreve­nde, digre klossene.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway