Aktiv Trening (Norway)

POLAR VANTAGE M

-

Pris: 2799 kr. / Batteritid: Inntil 30 timer med GPS / Vekt: 45 gram / Mobilvarsl­er: Ja / Barometris­k høydemåler: Nei / Multisport: Ja

Mens Garmin oversvømme­r markedet med nye produkter, går det ikke like fort hos Polar. Vantage M (og storebrore­n V) ble lansert i fjor og var da de første treningskl­okkene fra finnene på over to år.

De har riktignok vaert verdt å vente på, og med de to klokkene melder Polar seg på som en seriøs aktør i kampen om kundene. Vantage M er den billigste av de to, og nettopp i forhold til prisen er det et meget godt kjøp. Den minner om storebrore­n, men mangler touchskjer­m og barometris­k høydemåler (og dermed Running Power), og så er knappene og kvaliteten litt mer plastaktig. Bortsett fra det, har de to klokkene samme funksjoner, og det gjør at Vantage M nok er testens beste kjøp for deg som trener triatlon. Du får all den forventede informasjo­nen, pluss en triatlonfu­nksjon som kan brukes i konkurrans­er eller under krysstreni­ng. I motsetning til Garmins modeller er klokka primaert laget for trening. Smartfunks­jonene er få, og det er ingen muligheter for musikk, betaling eller lignende. Skjermen er god, men heller ikke mer. Rammen rundt selve displayet er relativt stort, og til tross for oppdaterin­ger framstår skjermen litt lyssvak spesielt i mørket.

Pulsmålere­n er identisk med den i Vantage V, og den er blant de beste i testen – nøyaktig og reagerer relativt raskt på variasjone­r.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway