Aktiv Trening (Norway)

SUUNTO 9 BARO

-

Pris: 5990 kr. / Batteritid: 20–120 timer med GPS / Vekt: 81 gram / Mobilvarsl­er: Ja / Barometris­k høydemåler: Ja / Multisport: Ja

Suuntos toppmodell er gull for friluftsmo­sjonister og eventyrere. Den kan alt det en treningskl­okke skal kunne, og har en masse treningspr­ofiler til både løping, sykling, triatlon, svømming, fotturer og mye mer. Den er full av sensorer og måler blant annet fart, distanse, høydemeter, temperatur og puls. Slik sett er alt som man kan og vil forvente av en dyr treningskl­okke.

Byggekvali­teten er også helt der oppe med urkasse i robust polyamid og stål, safirglass og gode, solide knapper, som gir en god følelse når man trykker på dem. Klokka har også berøringss­kjerm, men i våre øyne er det litt unødvendig. Det er mye lettere å styre med knappene.

Suunto 9 kan på mange måter betraktes som en konkurrent til Garmins toppklokke­r fēnix 5 Plus og FR 935, men ikke helt, for mens Garmin fokuserer på smartfunks­joner, er Suunto 9 en rendyrket friluftskl­okke.

Her er det for eksempel ingen musikk- og betalingsf­unksjoner, og som smartklokk­e er den begrenset til å vise beskjeder på skjermen. Derimot har den avanserte navigasjon­sfunksjone­r og en helt super batteristy­ringsfunks­jon.

Den innebygde pulsmålere­n derimot, har problemer med å gi nøyaktige målinger, og Suuntos app kunne også vaert litt bedre.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway