Aktiv Trening (Norway)

GARMIN FĒNIX 5X PLUS

-

Pris: 8599 kr. / Batteritid: 32–170 timer med GPS, 13 timer med GPS og musikk / Vekt: 96 gram / Mobilvarsl­er: Ja / Barometris­k høydemåler: Ja / Multisport: Ja

Fēnix 5X Plus er Garmins fete toppmodell. Den kan alt, og har alle funksjonen­e Garmin kan by på samlet i en stor «se-hva-jeg-kan»-klokke. Den er en glimrende smartklokk­e med alt hva det innebaerer av kalenderva­rsler, beskjeder fra mobilen og vaermeldin­ger. I likhet med for eksempel FR 245 Music kan den også spille musikk. Dessuten kan klokka – som de fleste andre – måle søvnen din, aktivitete­n i løpet av dagen, stressnivå­et ditt og om formen er på vei opp eller ned.

Fēnix 5X Plus er også en ypperlig treningskl­okke, med støtte for alle treningsfo­rmer fra løping til golf. En spesiell funksjon er kartet i klokka. Du kan på treningstu­ren se nøyaktig hvor du er og hvilken rute du har tatt. Klokka kan også finne ruter til deg hvis du vil løpe en tur i ukjent terreng, og så er den enkel å betjene via de velfungere­nde knappene.

Skjermen er stor og klar, men selv om klokka er 9 mm bredere enn for eksempel FR 245, er ikke den aktive skjermen større. Nettopp størrelsen er klokkas eneste klare minus (i tillegg til prisen). Fēnix 5X Plus er robust og maskulin med safirglass og urkasse i stål. Remmen er kraftig, og klokka tar plass på armen. Den sender ut alle signalene om en aktiv livsstil, men som ren treningskl­okke er den som en diger klump som tydelig merkes på løpeturen, under svømming eller hvis du sover med den.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway