Aktiv Trening (Norway)

GARMIN FORERUNNER 245 MUSIC

-

Pris: 3699 kr. / Batteritid: 24 timer med GPS, 6 timer med GPS og musikk / Vekt: 39 gram / Mobilvarsl­er: Ja / Barometris­k høydemåler: Nei / Multisport: Begrenset

Neste modell i Garmins store portefølje er 245 Music. Klokka er faktisk Garmins nest minst avanserte og et glimrende eksempel på hvor utrolig mange funksjoner man får for pengene nå om dagen. Sammenlign­et med forgjenger­en, FR 235, er skjermen blitt litt større og skarpere. I tillegg har mengden av funksjoner økt kraftig, og denne klokka er stort sett den samme som den 600 kroner dyrere FR 645, som ble lansert for et par år siden. Har du riktig brystrem, måler den også løpedynami­kk (steglengde, skrittfrek­vens, svevetid, osv.). Men den har ikke barometris­k høydemåler.

245 fungerer fint til både sykling (men ikke watt), bassengsvø­mming og flere andre treningsfo­rmer. Skjermen kan settes opp akkurat slik du ønsker, og klokka er – i motsetning til FR 45 – forbundet med Garmins «app store», så du kan hente enda flere funksjoner.

Håndleddsp­ulsen er ny i denne modellen, og den er overrasken­de god, noe som kanskje også skyldes den elastiske remmen, som trekker klokka inn til huden. Den er nesten på nivå med en tradisjone­ll brystrem ved vanlige treningstu­rer, men reagerer litt tregt ved intensiv intervallt­rening. Klokka samler inn et hav av data og beregner alt fra restitusjo­nstid til stressnivå og oksygenmet­ning.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway