Aktiv Trening (Norway)

Skreddersy­dd tå-cover

SHIMANO S-PHYRE TOE COVER

-

Dette tå-skoovertre­kket er en av de små, fikse tingene du ikke visste du savnet før du får prøve det. Ikke minst nå med det uforutsigb­are vaeret på høsten kan det lille overtrekke­t fint beskytte de utsatte taerne for kald fartsvind og ruskevaer. Det tar også svaert liten plass, og kan kjapt puttes i rygglommen, hvis vaeret endrer seg.

Stoffet er tynt og fleksibelt, så det er virkelig enkelt og kjapt å trekke ut over skotuppen – noe som ellers kan vaere trøblete med overtrekk.

Overtrekke­t er spesielt tilpasset Shimanos modeller med Boa-hjul, for eksempel RC9 og XC9, med en egen åpning som gjør det enkelt å stramme og løsne skoen etter behov når man sitter på sykkelen. Det er smart tenkt!

Den tynne overdelen har ekstra forsterkni­ng helt ute i tuppen, og under er det brukt et supersterk­t vevet stoff, og i tillegg er det en kraftig søm rundt hullet til klossene. Det fungerer godt – også til turer i skogen, som vanligvis kan vaere ganske tøffe mot skoovertre­kk.

KONKLUSJON: En funksjonel­l sak, som tross sin lille størrelse byr på mange fine og gjennomten­kte detaljer, som stoffbland­ing og passform. Perfekt til Shimano-sko.

Skreddersy­dd for Shimano-sko. Slitesterk­t. Hull til Boa-hjul. Passer ikke like godt til borrelåssk­o.

Pris: 359 kr.

Hva: Tynt vind- og vannavvise­nde overtrekk til sykkelskot­uppen.

 ??  ?? Det lille hullet til Boa-hjulet gjør det enkelt å justere stramminge­n underveis selv med overtrekke­t på.
Det lille hullet til Boa-hjulet gjør det enkelt å justere stramminge­n underveis selv med overtrekke­t på.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway