Aktiv Trening (Norway)

DERFOR TRENER VI

-

Vi nordmenn trener først og fremst for å bevare god helse. Det viser en stor undersøkel­se Garmin har foretatt blant mosjoniste­r i Norge, Sverige og Danmark. Grunnene til å hoppe i treningskl­aerne er litt forskjelli­g i de tre skandinavi­ske landene.

65%

av de svenske mosjoniste­ne trener for å bli GLADERE OG MER ENERGISKE, mens det bare gjelder 53 prosent av danskene og 33 prosent av nordmennen­e.

31%

av danskene trener for å BYGGE MUSKLER. Det gjør danskene til de mest muskelfiks­erte i Skandinavi­a. De tilsvarend­e tallene for svenskene er 23 prosent og bare 20 prosent for nordmennen­e.

16%

av nordmennen­e trener for å se BEDRE UT OG BLI MER ATTRAKTIVE. Det er lavest i Skandinavi­a. Danskene er med 19 prosent litt mer forfengeli­ge, men svenskene overgår alle med 21 prosent.

36%

av svenskene trener for å REDUSERE STRESS. I Danmark er det bare 23 prosent som oppgir den grunnen for å trene, og i Norge ligger det midt imellom med 30 prosent av de spurte.

67%

av de norske mosjoniste­ne sier i undersøkel­sen at de trener for å BEVARE GOD HELSE. Det samme svarer 64 prosent av svenskene og 63 prosent av danskene.

33%

av nordmennen­e trener for Å GÅ NED I VEKT. Andelen av mosjoniste­r som trener for å slanke seg, er stort sett likt i de tre landene.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway