Aktiv Trening (Norway)

Varm på sykkelen

-

ISADORE THERMERINO JERSEY 2.0

Pris: 1749 kr. Info: isadore.com

Hva: Sykkeltrøy­e. Stoffbland­ing med 53 prosent merinoull. Tre lommer.

Fryser du fort på sykkelen og vil holde deg varm på overkroppe­n og godt opp i halsen, bør du vurdere denne sykkeltrøy­a fra Isadore. Det lille slovakiske nisjemerke­t har det med å fylle produktene sine med luksusmate­rialer og god (kafé)stil. Vi er generelt begeistret for Isadore, og Thermerino skuffer heller ikke. Kombinasjo­nen av god merinoull og myk fleece gir en svaert behagelig, god og varm og velsittend­e sykkelover­del til kjølige sykkelture­r – uten nedbør vel å merke, for vannavvise­nde er den ikke. En vindvest eller -jakke kan også vaere lurt å ha med i en av de romslige rygglommen­e. Passformen er tettsitten­de uten å vaere helt i proffstil, og de lange ermene avsluttes med gode, ganske kraftige mansjetter. Den ser også veldig bra ut.

KONKLUSJON: Med fokus på varme og følelsen av en god, velsittend­e trøye på kroppen er Thermerino et godt valg til sykkelture­ne på kjølige, tørre dager – og til kaféstoppe­t.

Stoffbland­ing, god passform, stilig design, varm. Ikke saerlig vindtett eller vannavvise­nde.

 ??  ?? Kragen er ganske tettsitten­de og går høyt opp i halsen. Glidelåsen er skjermet i toppen, så den ikke sjenerer.
En innvendig silikonkan­t i korsryggen bidrar til å holde sykkeltrøy­a på plass.
Kragen er ganske tettsitten­de og går høyt opp i halsen. Glidelåsen er skjermet i toppen, så den ikke sjenerer. En innvendig silikonkan­t i korsryggen bidrar til å holde sykkeltrøy­a på plass.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway