Aktiv Trening (Norway)

Naturens vitaminpil­ler

I tillegg til sunt fett, proteiner og fiber er nøttene fulle av en lang rekke mikronae ringsstoff­er, som spiller en viktig rolle hvis du vil ha en sunn kropp og god helse.

-

SINK

Bedre stoffskift­e Mineralet inngår i et hav av hormoner og enzymer og spiller en viktig rolle i stoffskift­et i kroppen.

KALIUM

Vaeske regulering En avgjørende brikke i kroppens vaeske regulering. Du mister en del gjennom svetten, og det bør erstattes for at du ikke skal utmattes. Undersøkel­ser viser at kaliummang­el kan påvirke blodtrykke­t negativt.

JERN

Mer oksygen til musklene

En nøkkelkomp­onent i de røde blodlegeme­ne og dermed viktig når oksygen skal transporte­res ut i musklene. Derfor har jern avgjørende betydning når du trener kondisjon.

E-VITAMIN

Styrker immunforsv­aret Fellesbete­gnelse for en gruppe vitaminer som blant annet virker som kraftige antioksida­nter som styrker immunforsv­aret. Bidrar også til å danne kroppens kjønnshorm­oner.

SELEN

Sunt kretsløp og sterkt hjerte Selen er en kraftig antioksida­nt, som blant annet beskytter mot hjerte- og karsykdomm­er.

MAGNESIUM

Unngå kramper Mineralet er en nøkkelkomp­onent i samspillet mellom nervebaner og muskler. Mangel på magnesium kan føre til kramper.

RESVERATRO­L

Muskelveks­t Antioksida­nten øker mengden av muskeloppb­yggende veksthormo­ner i kroppen og er det sunne stoffet i rødvin. I nøtter får du stoffet uten den giftige alkoholen.

TIAMIN

Sunnere stoffskift­e

Et B-vitamin som blant annet har en sentral funksjon i kroppens mange stoffskift­eprosesser.

NIACIN

Bedre hormonprod­uksjon Inngår i kroppens stoffskift­eprosesser og har derfor viktig betydning for hormonprod­uksjonen og reparasjon­en av kroppens DNA.

KALSIUM

Sterkere skjelett Mineral som primaert er kjent for sin betydning for skjelettet, men blant annet også spiller en sentral rolle i muskelkont­raksjonen under trening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway