Aktiv Trening (Norway)

Unik sekk for trening til jobb

-

Det lille svenske merket Runbox tar trening til og fra jobb på alvor. Deres Backpack Pro ser kanskje spesiell ut, men er en av de beste sekkene vi har testet til formålet.

RUNBOX BACKPACK PRO

Pris: 1195 kr.

Hva: Hardshells­ekk til løping eller sykling til jobb. 10 liter + sidelommer og avtagbar stropp. Refleksdet­aljer. Vekt: 945 g.

De fleste løpesekker er laget for terrengløp­ing og har plass til drikkeblae­re, staver og hva man ellers har behov for under lange løpeturer i fjellet. Runbox er designet for løping til og fra jobb, og har plass til laptop og dress. Det følger med en bruksanvis­ning som viser hvordan du bør brette tøyet, slik at det kan ligge i sekken uten å bli (så veldig) krøllete. Det er kreativt tenkt, men vi må innrømme at vi var litt skeptiske da vi mottok den ranselakti­ge saken som minnet litt om en eske med stropper. Den så både tung og klumpete ut.

Men ingen av delene er tilfelle. Sekken er relativt lett og sitter rett og slett fremragend­e. De brede skulderstr­oppene fordeler vekten bra, magebeltet flytter litt av vekten ned på hoftene og trekker – sammen med brystremme­n – sekken inn mot ryggen, slik at den ikke hopper. Små, velplasser­te puter løfter sekken litt ut fra ryggen, slik at ventilasjo­nen økes, og støt absorberes.

Testerne glemte faktisk ved flere anledninge­r at de hadde på sekken. Og så er både stoff og glidelåser helt vanntette. Vi løp en time i pøsregn uten at en dråpe trengte inn. Imponerend­e!

KONKLUSJON: En stor, positiv overraskel­se. Sekken ser kanskje litt spesiell ut, men til og fra jobb er den helt super og tilbyr noe tradisjone­lle løpesekker overhodet ikke gjør.

Unik konstruksj­on. Vanntett og velsittend­e.

Savner en innvendig stropp til å holde innholdet på plass.

 ??  ?? Sekken er i hardshell, men savner en innvendig kompresjon­sstropp. Den må pakkes full for at innholdet ikke skal hoppe rundt.
Sekken er i hardshell, men savner en innvendig kompresjon­sstropp. Den må pakkes full for at innholdet ikke skal hoppe rundt.
 ??  ?? Den avtagbare og justerbare stroppen kan blant annet brukes til et par sko.
Den avtagbare og justerbare stroppen kan blant annet brukes til et par sko.
 ??  ?? Store lommer på magebeltet kan romme nøkler, telefon og hva du ellers vil ha lett tilgang til.
Store lommer på magebeltet kan romme nøkler, telefon og hva du ellers vil ha lett tilgang til.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway