Aktiv Trening (Norway)

SISTEMA TRITAN ACTIVE

-

Pris: 132 kr.

Hva: Drikkeflas­ke på 800 ml.

Denne drikkeflas­ka gjør ikke mye ut av seg. Du får ganske nøyaktig det du kan se: en praktisk og enkel flaske til trening på senteret eller andre steder. Flaska rommer 800 ml, og det er nok til at du slipper å måtte fylle den opp underveis i treningsøk­ta.

Tuten er passe stor til at det kommer rikelig vann ut av den, og lokket trykkes enkelt av og på. Flaska er derfor perfekt for deg som for eksempel løper på tredemølla eller tråkker i vei på sykkelen, og vaesken bør renne lett. Flaska er robust, og forsegling­en mellom lokket og flaska fungerer godt, slik at det ikke er noen risiko for at den lekker.

Med denne flaska leverer Sistema faktisk alt vi leter etter ved en god drikkeflas­ke – og så er den heller ikke saerlig dyr. I skrivende stund fås den til 90 kroner hos XXL.

God kvalitet og velfungere­nde drikketut.

Hard plast, så det må suges for at vaesken kommer ut.

Pris: 299 kr.

Hva: Boksershor­ts i 70 prosent merinoull og 30 prosent polyester. Vekt: 60 gram.

Når du trener ute om vinteren er det lite som er bedre å ha innerst mot kroppen enn ull. Det gir god varme, puster godt og det er lite lukt som sitter igjen etterpå. Det eneste ankepunkte­t er at noen ullplagg kan klø litt. Men denne Daehlie-bokseren med en stoffbland­ing med 70 prosent merinoull er supermyk og behagelig, sitter som et skudd og klør ikke det minste.

Bokseren er både lett og tynn, noe som bidrar til at den er så god å ha på, men det gjør også at det ikke er det aller varmeste ullplagget på treningstu­rer i kulda.

Derimot fungerer den også fint til for eksempel løpeturer i flere plussgrade­r. For både ventilajon­en og svettetran­sporten her er meget god, og etter treningstu­ren kjennes den overrasken­de tørr ut.

Myk og veldig behagelig. God svettetran­sport.

Ingen vesentlige, men kunne vaert litt varmere på kalde dager.

 ??  ?? Sistema lager flasker uten ftalater, BPA og andre skadelige stoffer – og tåler oppvask i maskin.
Sistema lager flasker uten ftalater, BPA og andre skadelige stoffer – og tåler oppvask i maskin.
 ??  ?? Ullboksere­n fra Daehlie har en solid strikk i livet som gjør at den sitter godt.
Ullboksere­n fra Daehlie har en solid strikk i livet som gjør at den sitter godt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway