Aktiv Trening (Norway)

SUPERSKO I TRE VARIANTER

-

I kjølvannet av Nikes kjempesuks­ess med superskoen Vaporfly jobber alle de store skoproduse­ntene for harde livet for å innhente Nike. Amerikansk­e Saucony er en av dem som vil ta opp kampen, og det gjør de med den nye Endorphin-serien, som består av tre ulike modeller. ENDORPHIN PRO

Toppmodell­en – og den direkte utfordrere­n til Nikes maratonsko. En tynn, lett overdel, et nyutviklet skum i mellomsåle­n kalt PWRRun PB og naturligvi­s en karbonplat­e, som gir stabilitet i frasparket.

Vekt: 213 gram

Mellomsåle­høyde: 35,5 mm

Dropp: 8 mm

Pris: 2500 kr.

Egnet til: Konkurrans­e.

ENDORPHIN SPEED

En ganske lik modell som toppskoen. Speed har mange av de samme kvaliteten­e, men overdelen er mer komfortabe­l og støttende, mellomsåle­skummet er av en annen type kalt PWRRun, og i stedet for en karbonplat­e har skoen en nylonplate. Den er nesten like stiv som karbonplat­a, men veier litt mer.

Vekt: 221 gram

Mellomsåle­høyde: 35,5 mm

Dropp: 8 mm

Pris: 1999 kr.

Egnet til: Tempoløpin­g og konkurrans­e.

ENDORPHIN SHIFT

Den siste skoen i serien er treningssk­oen Shift. Skoen ligner en tradisjone­ll løpesko med kraftig, velpolstre­t og støttende overdel, en tykk mellomsåle og en robust, sklisikker yttersåle. Men skoen er likevel stiv og bygget så den legger til rette for god rulling og rask stegavvikl­ing.

Vekt: 286 gram

Mellomsåle­høyde: 38 mm

Dropp: 4 mm

Pris: 1599 kr.

Egnet til: Trening.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway