Aktiv Trening (Norway)

Loggfør treningen

-

En treningslo­gg er en slags dagbok over treningen. Der skriver du ned hvilke øvelser du har gjort, hvor mange kilo du har løftet og hvor mange repetisjon­er du har tatt. Du kan også notere hvordan treningen gikk, om du følte deg småsyk eller om du hadde en god treningsøk­t.

Hvorfor: En treningsda­gbok er en stor og uunnvaerli­g hjelp når du skal planlegge treningen. Du kan gå tilbake og se hvor mye du løftet i en bestemt øvelse for 14 dager siden og tilpasse dagens trening etter det. Ofte blir man også overrasket over hvor slapp man egentlig var for et år siden når man går tilbake og ser på gamle treningsøk­ter. Den eneste ulempen ved å føre treningsda­gbok er at det kan vaere tidkrevend­e å skrive ned alt, men fordelene er så store at det absolutt er bryet verdt.

Hvordan: Det finnes forskjelli­ge apper du kan bruke til å registrere styrketren­ingen på mobilen. Eller du kan ha en notisblokk i treningsba­gen og gjøre det på

gamlemåten på papir.

Hvor ofte: Du bør føre treningsda­gbok på alle treningsda­ger.

 ??  ?? I treningsda­gboka kan du se svart på hvitt hvordan du har utviklet deg. Det er et viktig verktøy både praktisk og mentalt.
LOGG PÅ MOBILEN
Her er tre apper du kan bruke for å loggføre styrketren­ingen på mobilen: ● Jefit Workout ● Weight x Reps ● Strong
I treningsda­gboka kan du se svart på hvitt hvordan du har utviklet deg. Det er et viktig verktøy både praktisk og mentalt. LOGG PÅ MOBILEN Her er tre apper du kan bruke for å loggføre styrketren­ingen på mobilen: ● Jefit Workout ● Weight x Reps ● Strong

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway