Aktiv Trening (Norway)

Ta bilder

-

I disse SoMe-tider er det ikke akkurat mangel på treningsbi­lder i nyhetsstrø­mmen. Når du får liker-klikk på sosiale medier, styrker det selvfølgel­ig selvtillit­en og egoet, men det kan også vaere nyttig å ta treningsbi­lder av seg selv.

Hvorfor: Hvis du bruker fotomediet riktig, kan det å ta bilder av deg selv i forskjelli­ge poseringer vaere et godt verktøy for å vurdere hvor effektiv treningen er over tid.

Hvordan: Hvis du vil ha noe mer ut av bildene enn å vise deg fram og styrke egoet, er det viktig å passe på at alle forhold er like hver gang du knipser: Sørg for å ta dem på samme tid på døgnet, på samme sted, med samme belysning og i den samme stillingen. Det er mange ting som

kan lure deg ved et bilde.

De fleste av oss kan se litt slappe og småtykke ut om morgenen, mens vi ser aller mest muskuløse ut rett etter trening når musklene er fylt med blod. Hardt lys fra lysstoffrø­r kan dessuten få deg til å se ganske dvask ut, mens halvmørk belysning eller spotlys fra siden eller ovenfra kan kaste skygger som får musklene til å se mer markerte ut enn de egentlig er.

Husk også at fettprosen­ten kan virke mye høyere hvis du er helt blek, sammenlign­et med om du har solbrun hud.

Hvor ofte: Du kan med fordel ta bilder hver tredje måned for å vurdere utviklinge­n.

 ??  ?? Når du ser deg i speilet hver dag, kan det vaere vanskelig å vurdere om det går framover. Derfor kan det vaere nyttig å ta bilder.
Når du ser deg i speilet hver dag, kan det vaere vanskelig å vurdere om det går framover. Derfor kan det vaere nyttig å ta bilder.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway