Aktiv Trening (Norway)

FIRE GODE RÅD

-

1

Bruk flere apper: De appene vi viser her er veldig forskjelli­ge, og du kan med fordel bruke flere av dem til forskjelli­ge formål. Finn for eksempel favoritten din til måling, til restitusjo­n og til sosiale medier.

2

Sats på enkle apper: Enkle, intuitive apper som alltid fungerer, er ofte det beste valget. Blir appen for komplisert, eller er den for ustabil og må hyppig restartes, ender du opp med å bruke mer tid på teknologie­n enn på trening.

3

Ha én målerapp: Selv om det er lurt å bruke flere apper, kan det vaere en fordel å holde seg til én målerapp, der du laster opp all treningen. Det gjør det lettere å holde oversikten.

4

Dropp de dårlige: Det finnes tusenvis av løpeapper, og alle er absolutt ikke bra. Sats på apper fra seriøse, velrenomme­rte tilbydere og populaere apper med mange nedlasting­er. Ikke betal for en app før du er helt sikker på at den fungerer for deg.

 ??  ?? Målerapper er apper som brukes til å registrere treningen. Du kan enten taste inn data i appen, laste opp fra klokka eller bruke telefonen til å måle treningen.
Målerapper er apper som brukes til å registrere treningen. Du kan enten taste inn data i appen, laste opp fra klokka eller bruke telefonen til å måle treningen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway