Aktiv Trening (Norway)

HOKA ONE ONE

-

CLIFTON 6

Pris: 1700 kr. Vekt: 267 g/242 g. Dropp: 5 mm.

Hoka One One var først ute med løpesko med tykke såler, og Clifton er ikke noe unntak. Skoen har alltid vaert en av Hokas letteste, men har også vaert kjent for begrenset holdbarhet i mellom- og yttersålen. Det er det gjort noe med i den sjette versjonen, der de to elementene er forsterket, og yttersålen har mer slitestyrk­e.

Det har gitt en liten vektøkning, selv om det fortsatt ikke er snakk om noen tung sko. Du får en dynamisk løpeopplev­else med jevn rulling takket vaere Hokas Meta-Rocker-teknologi, som «gynger» foten gjennom steget. Støtdempin­gen er som ventet helt super. Clifton 6 er litt mykere enn de forrige versjonene, og det fungerer. Den store overflaten under foten gir god støtte i avviklinge­n, og man kan trygt gasse på uten å frykte for stabilitet­en i fot og bein.

I motsetning til sålen, er overdelen blitt lettere og mindre restriktiv, men med fokus på god stabilitet rundt foten, som ligger nede i en «skål». Dette, kombinert med en fast haelkappe, gir til sammen en klassiker det er morsomt å løpe fort i.

Støtdempin­g:

Stabilitet:

Kort sagt:

Lett, rask og veldempet sko. Best til lette løpere på grunn av den myke sålen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway