Aktiv Trening (Norway)

UNDER ARMOUR

-

HOVR MACHINA

Pris: 2145 kr. Vekt: 295 g /265 g. Dropp: 8 mm. Info: underarmou­r.com

Under Armour er det nest største sportsutst­yrsmerket i USA, men har ikke slått helt gjennom i Norge – i hvert fall ikke med løpeskoene sine. Med Machina bør det endre seg, for den er helt super.

I denne skoen er UAs klassiske mellomsåle­materiale HOVR Cushion kombinert med et nett av Energy Web, og det er virkelig noe som gir økt glede på løpeturen. Omtrent som Adidas’ Propulsion Plate har det en fjaerende effekt i frasparket og gjør det morsomt å sette opp farten, samtidig som det er rikelig demping.

Overdelen følger trenden og er i en sømløs mesh som sitter tett rundt foten sammen med sokkepløse­n. Lissene er av den ovale, halvelasti­ske typen som vi liker, da de er lette å stramme og sjelden løsner. En liten detalj er to små løkker i hver pløse, der lissene går gjennom. Det får pløsen til å ligge godt og riktig, noe som gir bedre komfort. Enkelt, men smart. En velpolstre­t hael med god støtte fra en tynn, utvendig haelkappe og en profilert yttersåle som har godt grep overalt, bidrar til den gode opplevelse­n av Machina.

Støtdempin­g:

Stabilitet:

Kort sagt: Testens store positive overraskel­se. Godt dempet og morsom å løpe i.

 ??  ?? Inne i Machinas mellomsåle ligger det en sensor som måler ulike aspekter av løpingen, for eksempel fart, distanse og løpestil.
Inne i Machinas mellomsåle ligger det en sensor som måler ulike aspekter av løpingen, for eksempel fart, distanse og løpestil.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway