Aktiv Trening (Norway)

BROOKS

-

ADRENALINE GTS 20

Pris: 1600 kr. Vekt: 323 g/292 g. Dropp: 12 mm. Info: brooksrunn­ing.com

Adrenaline 20 er naermest en tro kopi av fjorårsver­sjonen, som hadde gjennomgåt­t en vellykket oppgraderi­ng. Mellomsåle­n er igjen en blanding av to typer skum – det responsive DNA Loft, også kjent fra toppmodell­ene, samt Biomogo DNA, som er et mer tradisjone­lt, men solid, skum. Den er robust og komfortabe­l med forholdsvi­s hard demping.

Såkalte guide rails på innsiden av sålen gir støtte for dem som overproner­er og det fungerer meget bra. Pronasjons­kontrollen er ikke på nivå med de veldig støttende modellene fra tidligere, men til gjengjeld er skoen blitt morsommere og mer behagelig å løpe i og treffer også et bredere segment av løpere.

Overdelen har fått en liten ansiktsløf­tning og er i engineered mesh uten sømmer, men med tradisjone­ll velpolstre­t pløse og gode lisser. Haelkappen har fått litt kraftigere polstring. Det er ikke bare bra, for et par av testerne kjente den trykke på akillessen­en. Det skyldes blant annet at haelkappen er formet slik at den – litt unødvendig – bøyer seg inn mot senen.

Støtdempin­g:

Stabilitet:

Kort sagt:

En komfortabe­l og behagelig pronasjons­sko, som ikke er for tung.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway