Aktiv Trening (Norway)

NEW BALANCE

-

860V10

Pris: 1600 kr. Vekt: 327 g/294 g. Dropp: 10 mm. Info: newbalance.com 860-modellen er en solid og velfungere­nde sko til løpere som trenger litt støtte på løpeturene. I den tiende utgaven har skoen fått en mindre overhaling på spesielt overdelen, som framstår visuelt finere og renere enn tidligere.

Men fungerer den også ute på veien? Ja, absolutt. 860 gjør det ikke vanskelige­re enn det er: Mellomsåle­n er klassisk bygget opp med to typer materiale og en kile i hardere skum på innsiden. Det virker upåklageli­g og gir god, stabil rulling.

En god yttersåle gir både grep og holdbarhet, og et lite hull under haelen gir litt ekstra støtdempin­g. Det er bra tenkt.

Overdelen er luftig og stort sett sømløs, men bak på skoen bidrar en tykk søm til støtten i skoen. Den fungerer uten å sjenere. I haelkappen har man spart på polstringe­n og i stedet bygget den opp i en form som følger haelen. Det gir litt utfordring­er for passformen rundt haelen, og flere løpere opplevde haelen litt for bred – selv med tett snøring.

Støtdempin­g:

Stabilitet:

Kort sagt: God, klassisk løpesko med masse støtte til langturene.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway