Aktiv Trening (Norway)

Perfekt passform

-

Med et nyskapende og annerledes festesyste­m treffer USWE blink på det aller viktigste området for en løperyggse­kk: den gode, velsittend­e passformen.

USWE VERTICAL 10L PLUS

Pris: 1389 kr. Info: uswe-sports.com

Hva: Løperyggse­kk med unikt kryssfeste­system og drikkeblae­re.

No Dancing Monkey! er den svenske ryggsekkpr­odusenten USWEs motto, og det er en henvisning til at treningsse­kkene deres ikke hopper rundt på ryggen som en dansende ape.

Det gjelder også for Vertical

10L Plus, kan vi slå fast. Vi har løpt med den både i byen og i skogen, og vi har syklet med den, og den sitter fantastisk godt på ryggen uansett aktivitet og intensitet. Den festes med et ganske unikt, enkelt kryssfeste­system på brystet, mens du ved hjelp av borrelås enkelt kan justere lengden på hver av de fire stroppene. Det fungerer utrolig bra og sikrer som sagt en suveren passform på kroppen.

Ryggsekken går dessuten innover på sidene som et 8-tall, noe som gir god plass til å pendle armene fram og tilbake uten problemer når man løper. Ryggpartie­t er helt jevnt og kroppsnaer­t, men det kjennes ut som det puster godt, slik at man ikke koker over. På minussiden savner vi en liten lomme på bryststrop­pene til å oppbevare småting som energigelé eller mobil. For sidelommen­e er det litt vanskelig å rekke bort til på den ganske høytsitten­de sekken. Man kan riktignok kjøpe ekstra lommer, som kan settes på skulderstr­oppene og har plass til mobil eller en myk drikkeflas­ke.

KONKLUSJON: I sin størrelses­klasse en svaert god sekk med super passform og vellykket funksjonal­itet.

Sitter fantastisk godt og stabilt på ryggen.

Savner en eller flere lommer til oppbevarin­g på fronten.

 ??  ?? En liten clips holder godt på slangen til drikkeblae­ren.
To elastiske snører gjør det enkelt å stramme ryggsekken – også når du er på farten.
Sidelommen­e er romslige og gode, men i praksis vanskelig å nå med sekken på.
En liten clips holder godt på slangen til drikkeblae­ren. To elastiske snører gjør det enkelt å stramme ryggsekken – også når du er på farten. Sidelommen­e er romslige og gode, men i praksis vanskelig å nå med sekken på.
 ??  ?? Små ekstra stropper gjør det mulig å feste for eksempel et sett staver utenpå sekken.
Små ekstra stropper gjør det mulig å feste for eksempel et sett staver utenpå sekken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway