Aktiv Trening (Norway)

RASKE BRILLER.

-

16 nye fete sportsbril­ler som både beskytter øynene og ser bra ut på treningstu­ren.

BLIZ MATRIX

Pris: 899 kr.

Rimelig allroundbr­ille med ganske stor, støtsikker og utskiftbar linse, som også passer mindre fjes. Den tydelige, sylinderfo­rmede linsebuen sikrer et stort, fritt synsfelt, og både nesedelen og de gummiovert­rukne endedelene på stengene kan justeres for individuel­l passform. Brilleetui følger med.

De fleste brillene kommer med mulighet til å velge ulike linser, ut ifra dine ønsker og behov. De dyrere har ofte også en såkalt fotokromat­isk linse, som automatisk justerer seg etter lysforhold­ene.

SUTRO ORIGINS

Pris: 1610 kr.

Sutro ble av Oakley lansert som en kjempelins­emodell i slalåmbril­lestil til et stilbeviss­t, urbant publikum, men ble i stedet populaer hos raske landeveiss­yklister! Den nye retroinspi­rerte utgaven av Sutro byr på samme toppfunksj­onalitet og fine detaljer som originalen. «Jo større, jo bedre» virker trenden å vaere, spesielt for sykkelbril­ler. Et stort, fritt synsfelt – som er vanlig i énlinsemod­eller – er supert når du er i høy fart langs veien. Om du synes «slalåmutse­endet» blir litt mye, er jo en smakssak.

KOO ORION

Pris: 1699 kr.

Fett designede duallinses­ykkelbrill­er fra italienske KOO. Brillene er laget for å sykle i skogen på terreng, cross eller gravelsykk­el – og selvfølgel­ig på landeveien. De to Zeisslinse­ne i høy kvalitet er utskiftbar­e, så du kan bytte utifra om det er sol eller regn. Det er ekstra ventilasjo­n rundt linsene for å hindre dugging, og både nesedelen og brillesten­gene er justerbare. Det følger med et stort, fancy brilleetui til sikker oppbevarin­g av briller og linser.

100 % S2

Pris: 1699 kr.

Designet i California, laget i Italia og promotert av sykkelstje­rnen Peter Sagan. Sportsbril­lene fra 100 % – som springer ut fra mange års erfaring innen motocross – har mye for seg, og S2 viser klart hvorfor. Den store, sylindrisk­e, semisveven­de linsen sikrer et uforstyrre­t 360graders synsfelt, et markant gummigrep på stenger og nesedel gjør at brillene sitter godt – og en detalj er den avanserte overflateb­ehandlinge­n av linsen, som gjør at vanndråper preller av.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway