Aktiv Trening (Norway)

SKUMRULLE VERSJON 2.0

-

Amerikansk­e TRX har laget en ny versjon av den populaere skumrullen. I stedet for å rulle, gynger den.

Hva: TRX Rocker

Dette kan den: Skumrullen er kongen blant utstyr til skånsom massasje av muskler og bindevev – noe som skaper økt blodsirkul­asjon, gir elastisite­t i bindevevet, reduserer stølhet i musklene og gir raskere restitusjo­n. Den innovative Rocker fra TRX, som også sto bak det populaere slyngekons­eptet, tar nå den klassiske skumrullen mange skritt videre.

Med sitt kantede design – som blant annet gjør at Rocker ikke kan rulle – har Rocker tre soner, slik at den kan gi tre ulike nivåer av intensitet i massasjen. Hvor intenst behandling­en oppleves, kan du fortsatt kontroller­e selv, alt etter hvor hardt trykk du legger på «rullen».

Sammen med Rocker følger flere øvelser med instruksjo­ner, slik at du kan treffe de fleste ømme punkter og områder.

Derfor er vi begeistret: På få år er skumrullen blitt et ekstremt populaert trenings- og restitusjo­nsredskap. Rullene kommer i store og små utgaver, noen hardere enn andre, med ulike mønstre, med innebygget vibrasjon og til og med varmestrål­ing, men de har i hvert fall alltid vaert ruller. I hvert fall fram til nå – for med Rocker skal vi ikke rulle, men derimot gynge oss til avspente muskler og smidig bindevev. Samtidig gjør kraftige «kanter» det enkelt å treffe ømme punkter. Dette er spennende, TRX – let’s rock!

Dette koster den: Fås i 33 cm og 65 cm, pris 525 kr og 735 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway