Aktiv Trening (Norway)

Fantastisk­e plugger – på alle måter

-

Med Jabras robuste, vanntette og svetteresi­stente headset til trening er det vanskelig å se hvordan man skulle kunne forbedre noe som helst. er rett og slett i toppklasse.

JABRA ELITE ACTIVE 75T

Pris: 2499 kr.

Hva: Helt trådløst headset. Vanntett og svetteresi­stent, stemmekont­roll, støyreduks­jon. Batteritid: 7,5 timer (+ 28 timer i etui). i øret, og de oppleves både små og lette. Også selve ladeetuiet har vaert med på slankekure­n og blitt vesentlig mindre. Det er også et pluss man legger merke til i hverdagen.

Batteritid­en har derimot lagt på seg masse, og byr nå på hele 7,5 timers spilletid på en lading, noe som kan forlenges til 28 timer ved rask lading i etuiet. Det er et stort pluss! (Et lite minus er bare at Jabra ikke har gjort ladingen trådløs – ennå.)

Skikkelig regnvaer på løpeeller sykkelture­n eller ekstrem svetting på treningsse­nteret er heller ikke noe problem, for

75t er forbedret med en såkalt IP57-rating, noe som vil si at de er helt vanntette og svetteresi­stente. Jabra følger også opp løftene med toårs garanti.

På lydsiden er det som alltid med Jabra helt topp, og vi legger blant annet merke til en solid, dyp bass. Lydbildet kan man for øvrig finjustere selv, både veldig enkelt med tre forhåndsin­nstillinge­r basert på ulike «lyttemiljø» eller helt skreddersy­dd etter personlige preferanse­r. Det gjør man i appen Jabra Sound+ og er virkelig intuitivt og enkelt å bruke.

En justerbar, passiv støyreduks­jon, Hearthroug­h, er også nytt. Der kan du styre hvor mye lyd du vil slippe gjennom på for eksempel løpeturen. Vi ble riktignok litt slitne av den, da vi syntes den ga litt «syntetisk støy». Derimot er vi imponert over hvor lite vindstøy vi opplevde når vi brukte 75t på sykkelture­ne. Det er nok det beste vi har testet til nå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway