Aktiv Trening (Norway)

KJEKT Å HA PÅ VEIEN TIL JOBB

-

SALOMON S/LAB MOTIONFIT 360

Pris: 3500 kr. /

En av verdens letteste regnjakker i Gores eksklusive Shakedry-stoff, som både er vindtett, vanntett og puster godt. Jakka er så smart designet at hvis det likevel blir for varmt underveis, kan du bare ta den av og enkelt feste den rundt livet. Ryggen har også ekstra plass, slik at jakka kan tas utenpå en ryggsekk og dermed holde den tørr også.

JABRA ELITE ACTIVE 75T

Pris: 2499 kr. / jabra.no Helt trådløst headset der du selv kan regulere hvor mye lyd fra omgivelsen­e du vil skal slippe gjennom – for eksempel hvis du løper i trafikken. Funksjonen­e styres direkte fra pluggene, og de er helt vanntette, så verken svette eller regn er noe problem. Kommer med to års garanti mot vann, svette og støv.

NEW OBSESSION

Pris: 189 kr. /

En klassisk Buff er løpernes sveitserkn­iv. Den kan fungere både som hals, pannebånd, lue og masse annet – uunnvaerli­g på høstens løpeturer. Denne modellen er den nyeste fra amerikaner­ne. Den er laget av resirkuler­t stoff og gir en solbeskytt­else på faktor 50 – nyttig på solrike dager.

GARMIN FORERUNNER 245 MUSIC

Pris: 4199 kr. /

Fullblods løpe- og treningskl­okke, som utmerker seg med innebygget musikk, slik at du enkelt kan styre podkaster, musikk og lydbøker rett fra håndleddet på turen til og fra jobb. Samtidig holder klokka øye med blant annet treningsbe­lastningen, for å se om du overanstre­nger deg og får nok hvile. Batterimes­sig holder Forerunner 245 i inntil seks timer i GPS-modus med musikk.

NIKE RUNNING TRAIL VEST

Pris: 1400 kr. /

Denne vesten kommer fra Nikes serie for terrengløp­ing, men er også velegnet til løpeturene til og fra jobb, da du vil sette pris på den lette tilgangen til alle smålommene. Kanskje gjør den at du rett og slett kan droppe ryggsekken? Vesten har hele fire forlommer, en innvendig forlomme og en stor, romslig baklomme, så du har overrasken­de mye plass til utstyr. Vesten er lett, pustende og justerbar, med bryst- og sidestropp­er, slik at den skal sitte optimalt.

GRIPGRAB HI-VIS TOE COVER

Pris: 260 kr. /

De små, fikse sko(tupp)-overtrekke­ne er både vindtette og vannavvise­nde og kan vaere en kjaerkomme­n gardering mot kalde, våte taer hvis det plutselig blir kald vind, regn og vannsprut. De tar ikke noe plass i sekken, er superlette å trekke over skoen, sitter godt og har hull til eventuelle pedalkloss­er i skosålen. Overtrekke­ne er også i svaert synlig farge, så du mye lettere synes i trafikken når sikten er dårlig.

SHIMANO SH-MT701

Pris: 1399 kr. /

To-i-en-sykkelsko, der du både har de naermest uunnvaerli­ge klossene til klikkpedal­er, samtidig som skoen er komfortabe­l å gå i, blant annet fordi det er rikelig med støtabsorb­erende EVA-skum i mellomsåle­n og en markant profilert gummisåle som – i motsetning til i vanlige sykkelsko – har solid grep hvis du for eksempel skal innom en butikk på vei hjem fra jobb.

ORTLIEB COMMUTER DAYPACK URBAN

Pris: 1899 kr. /

Skal sekken både vaere superprakt­isk og elegant, har sykkelvesk­espesialis­tene hos tyske Ortlieb en skreddersy­dd løsning til urbane bysykliste­r. Ryggsekken er i svaert solid Cordura-materiale, som ligner og føles som vevet stoff, men likevel er hundre prosent vanntett. På toppen kan den rulles sammen for å sikre ekstra mot vann, og remmene er polstrede og justerbare.

PRO DISCOVER FRAMEBAG

Pris: 749 kr. /

Moderne sykkelvesk­er er strømlinje­formede, slanke og pent integrert på sykkelen. Det er en smart måte å få med det nødvendige utstyret på. Den såkalte rammeveske­n spennes fast under overstanga på sykkelen, og inneholder 5,5 liter fordelt på flere glidelåsro­m. Den er helt vanntett og enkel å sette på og ta av sykkelramm­en takket vaere kraftige borrelåsbå­nd.

 ??  ?? I tillegg til enkel styring av lydkildene dine byr klokka på utallige funksjoner. For eksempel kan du registrere hvor du løper, og få alskens statistikk­er som distanse, fart og intervalle­r.
I tillegg til enkel styring av lydkildene dine byr klokka på utallige funksjoner. For eksempel kan du registrere hvor du løper, og få alskens statistikk­er som distanse, fart og intervalle­r.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway