Aktiv Trening (Norway)

Unikt design og supre funksjoner

-

Gore Wear har alliert seg med den sveitsiske sykkellege­nden Fabian Cancellara og sammen med ham skapt et supert sykkelsett til kresne sykkelrytt­ere med god råd.

GORE C7 CANCELLARA

Priser: Bibs: 2900 kr. Trøye: 2100 kr. Jakke: 3700 kr.

Hva: Sykkelklae­r bestående av bibs, trøye og en vanntett og pustende jakke. bevegelser helt uten å brette seg. Eller ta fronten på bibsen, som er i et vindtett og pustende stoff for å beskytte mot vindavkjøl­ing på det utsatte området. At det er snakk om et produkt proffene kan bruke, markeres også av den lille radiolomma i ryggpartie­t på buksene. Den egner seg også til geleer eller mobil.

Trøya er i et supertynt elastisk stoff. Den sitter som malt på kroppen, men er likevel svaert komfortabe­l med god lengde på ryggen – og ikke altfor kort foran. Ekstra pusteevne og elastisite­t er lagt inn rundt skuldre og rygg, i tillegg til at små reflekser på ermene og langs rygg og skuldre sørger for diskret synlighet i trafikken.

Men regnjakka er prikken over i-en her. Den er laget i Gores nye ShakeDry-materiale, og er den tynneste, letteste og mest pustende regnjakka på markedet. Den er rett og slett fantastisk! Kraftige strikkbånd rundt skuldre og langs ryggen gir tettsitten­de proffstil til tross for det stive stoffet, mens tynn, myk fôring i halsen beskytter mot skraping og irritasjon.

Alt i alt er det snakk om proffe rittklaer, samtidig som det har så mange gode detaljer og designfunk­sjoner at det også er en favoritt til treningen i hverdagen. Men prisen signaliser­er også eksklusivi­tet, og vil du ha hele pakka, må du ut med like mye som for en rimelig sykkel. Til gjengjeld får du det beste av det beste.

 ??  ?? Vil du kompletter­e stilen, kan du få et par tynne hansker uten padding. De koster 280 kr.
Fabian liker ikke lange sokker. De medfølgend­e, tynne sokkene går til rett over ankelen og koster 160 kr.
Vil du kompletter­e stilen, kan du få et par tynne hansker uten padding. De koster 280 kr. Fabian liker ikke lange sokker. De medfølgend­e, tynne sokkene går til rett over ankelen og koster 160 kr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway