Aktiv Trening (Norway)

Gyngende massasje

-

Det krever tilvenning og trening å utnytte den nyskapende og ikkerullen­de «skumrullen» fra TRX optimalt.

TRX ROCKER

Pris: 460 kr. og 650 kr.

Hva: Nyskapende skumrulle med tre intensitet­ssoner til å behandle stølhet. Fås i størrelsen­e 33 cm og 65 cm. ne skumrulleb­rukere er det mildt sagt en noe annerledes opplevelse. Faktisk kan man begynne med å glemme alt om hvordan man pleier å bruke skumrullen, og starte med blanke ark. Det krever derfor litt tilvenning, men etter hvert er Rocker en både god og effektiv problemløs­er når man angriper ømme punkter og spenninger.

Det krever at man ligger og gynger fram og tilbake, slik at man på den måten bearbeider og løsner et lite område av kroppen om gangen. Men det fungerer bra – selv om det tar litt tid hvis man vil bearbeide hele kroppen. Spesielt den store kanten kan virkelig nå dypt inn i musklene, og der må man bare laere å dosere kroppsvekt­en.

Det er derimot ikke mulig med langvarig rulling opp langs ryggraden og på beina, noe som jo fungerer veldig bra med tradisjone­lle skumruller. Så hvis du liker å varme opp musklene før trening eller bare løsne opp litt etter en treningsøk­t, er den ikke ideell.

Selv om Rocker er sklisikker, gjør den spesielle formen med flere soner likevel at plassering­en må justeres en del. Vi fant riktignok fort ut at det er en fordel å holde på hver side av rullen og styre bevegelsen­e på den måten.

ADV ESSENCE SHORT TIGHTS

Pris: 399 kr.

Hva: Kort løpetights med lomme på siden.

DECODE TANK

Pris: 379 kr.

Hva: Tynn singlet med ekstra pustende rygg og sveisede sømmer.

Det er mye bra å si om Under Armours Rush Tee. Polyester- og elastanbla­ndingen er supermyk og behagelig mot huden. De flate, myke sømmene sjenerer ikke, og partiene med mer åpent stoff på ryggen, under armene og over skuldrene gir god pusteevne og et stilig utseende.

Men dessverre er ikke passformen saerlig bra. Fasongen er rett og slett uharmonisk, og vi har problemer med å forestille oss en kroppsform trøya vil sitte bra på. Den er formet som en A – veldig smal i midjen og vid over hoftene. Det liker vi ikke, men det kan jo vaere en smakssak.

Det største problemet er at den også er ekstremt smal over brystet og rundt skuldrene, samtidig som ermene virker for lange og løse. Testerne våre har ikke spesielt store bryster, men likevel klemte trøya over brystene, mens ermene hang og flagret. Dette kan UA gjøre mye bedre.

 ??  ?? Området med de fleste og minste rillene er for lett massasje og avslapning­søvelser. Neste «trinn» gir dypere massasje.
Den store kanten skal komme ordentlig i dybden på spesielt ømme triggerpun­kter og fange opp noen av de områdene som kan vaere vanskelig å treffe med en vanlig skumrulle.
Området med de fleste og minste rillene er for lett massasje og avslapning­søvelser. Neste «trinn» gir dypere massasje. Den store kanten skal komme ordentlig i dybden på spesielt ømme triggerpun­kter og fange opp noen av de områdene som kan vaere vanskelig å treffe med en vanlig skumrulle.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway