Aktiv Trening (Norway)

Fett headset til en bra pris

-

Creatives nye øreplugger leverer på lyd, passform og design, fete funksjoner er prisen faktisk ikke så verst.

CREATIVE OUTLIER GOLD

Pris: 1346 kr.

Hva: Helt trådløst headset. IPX5-vanntetthe­t. 14 timers spilletid i headsettet og ytterliger­e 15 etter lynlading i etuiet. klikk. Fett! Pluggene vris inn i ørene og sitter supert. De er relativt små og lette, og du kjenner nesten ikke at du har de der. Men de sitter helt tett, og den aktive støyreduks­jonen er veldig effektiv (noe som gjør at de kan brukes på sykkelen uten vindstøy), så du hører ikke noe annet når musikken spiller. Lydstyrken er veldig god, og det er fin dybde i lyden.

Betjeninge­n foregår via trykk på selve pluggene. Det fungerer brukbart, selv om selve feedbacken fra knappene kunne vaert litt bedre, og man av og til kommer til å skru av headsettet når man bare vil sette avspilling­en på pause. Batteritid­en angis til 14 timer, men så mye har vi ikke helt klart å få ut av dem. Men de har hatt nok strøm til 10 timers bruk.

Det eneste store ankepunkte­t vi har, er Bluetooth-forbindels­en. Den er ikke god – spesielt når headsettet er i ferd med å gå tomt for strøm, er det krøll på linja.

SLIK UTFØRER DU PROGRAMMET

Ta tre sett av hver av de seks øvelsene. Under hver øvelse står det et antall repetisjon­er per sett du kan satse på. Men det er viktig at du tar øvelsen med riktig teknikk uten å bli helt utmattet, så når du merker at du må gå på kompromiss med teknikken for å ta en repetisjon til, bør du ta pause inntil du begynner på neste sett. Ta cirka 60 sekunder pause mellom settene.

 ??  ?? Selve headsettet er IPX5vannte­tt. Det tåler regn og svette og har i vår test også tålt et par turer i dusjen.
Selve headsettet er IPX5vannte­tt. Det tåler regn og svette og har i vår test også tålt et par turer i dusjen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway