Aktiv Trening (Norway)

POLAR

-

Pris: 4599 kr /

2020 var et bra år for Polar. Finnene lanserte sin nye fitnessklo­kke og de vant Aktiv Trenings stortest for treningskl­okker til under 3000 kroner med Vantage M, men kanskje enda viktigere var det at de kom på markedet med

utrolig

og fikser

LØPESENSOR

Pris: 2800 kr /

Den ser ikke så avansert ut, men den lille 11 gram lette skosensore­n var likevel den største løpeteknol­ogiske nyheten i 2020. Den måler fart og distanse med naermest uhyggelig presisjon (mye bedre enn GPS). Det gir deg masse data om løpestilen, og den måler hvor mange watt du bruker her og nå. Det hele presentere­s på en svaert oversiktli­g måte på nett og mobil.

NIKE TERRA KIGER 6

Fuseknit Light.

Pris: 1400 kr /

Nike ses ikke på som noen spesialist innen terrengsko. Det er faktisk synd, for amerikaner­nes terrengsko har vaert ypperlige de siste årene. Det gjelder spesielt Terra Kiger 6, som vant årets stortest av terrengsko. En svaert aggressiv yttersåle som får grep overalt, en lett og god mellomsåle og en overdel som sitter som den skal, overbevist­e testerne våre. en god

CASTELLI PERFETTO ROS GLOVES

Pris: 799 kr /

Italienske Castelli er gode når det gjelder stilig og funksjonel­t sykkelutst­yr. Denne stilige og ganske tynne softshellh­ansken er absolutt et godt eksempel. Den er vindtett, vannavvise­nde, behagelig varm og smyger seg rett og slett rundt hånden. Det er også en sykkelhans­ke som fungerer i mye forskjelli­g vaer og i et bredt temperatur­område – fra 2 til 12 grader.

IKO CORE

Pris: 969 kr /

I år lyktes det Petzl å revolusjon­ere hodelykta – intet mindre! Iko Core ser rett og slett ikke ut som andre hodelykter vi tidligere har sett. Revolusjon­en innledes med et unikt lykthode, som både er lett og lyssterkt, og den avsluttes med en original hodebøyle, som får den til å sitte helt fantastisk rundt hodet. Lykta veier også bare 79 gram og yter opp til 500 lumen.

HELLY HANSEN H1 PRO LIFA 1/2 ZIP

Pris: 1499 kr /

Dette er en dyr, men fantastisk, tolags ulltrøye vi fikk stor glede av på alpint-, ski- og løpeturene sist vinter. Den allsidige trøya kan både brukes som innerste lag på kalde dager eller som mellom- eller ytterlag når det er mildere. Kvalitetst­røya fra Helly Hansen har også gode funksjonel­le detaljer, blant annet ulik tykkelse og tetthet på stoffet ulike steder ut ifra om det skal isolere eller avgi varme.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway