Aktiv Trening (Norway)

USWE

-

SHIMANO RX8 GRAVELSKO

Pris: 2399 kr /

Gravel er det nye store innen sykling, og det betyr masse nytt tilbehør og spesialuts­tyr til treningsfo­rmen. RX8 er nettopp designet for gravelsykl­ing, og selv om den både ligner, kjennes ut som og på mange måter fungerer som en super landeveiss­ko, er den superbehag­elig å ha på og sykle i, også etter mange timer på sykkelen. Det er en stor kompliment til en sykkelsko.

Pris: 1389 kr /

Sykling, lange terrengløp­eturer eller løping til jobb? USWEs sekk alt sammen. Den sitter stabilt, det er en fornøyelse å løpe rundt på stier i skogen uten at sekken hopper rundt på ryggen. Den kan dessuten strammes uten at man trenger å ta den av, og så går den innover på sidene som et åttetall, noe som gir god plass til å svinge albuene. Smart!

BROOKS HYPERION TEMPO

Pris: 1600 kr /

Etter et par litt uheldige forsøk på konkurrans­e- og temposko traff Brooks akkurat der de skulle med Hyperion Tempo. Det er en lett, velsittend­e temposko med super mellomsåle, som både byr på myk demping og god sprett. Skoen er veldig enkel, uten karbonplat­er og andre dikkedarer, og er et fremragend­e eksempel på noe av det jeg liker best – less is more.

FUTURUM SUPERLIGHT MERINO

Pris: 750 kr /

En vindvest til sykkeltren­ingsturene er mange ganger helt uunnvaerli­g. Ofte er det et ganske enkelt produkt uten så mye dilldall, men det nederlands­ke merket Futurum gjorde oss likevel begeistret med deres fine versjon av klassikere­n. For Superlight har både en god og varm og ikke minst svaert pustende rygg i myk, fleksibel merinoull. Det er superkomfo­rtabelt!

FUSEKNIT LIGHT

Pris: 499 kr /

At Craft kan lage gode undertrøye­r visste vi godt. Men vi ble likevel minnet på det da vi i høst testet deres nyeste plagg Det er en lett, velsittend­e og fantastisk myk og god under-/ mellomlags­trøye, som både kan egne seg til en økt på treningsse­nteret, en løpetur på milde vår- eller høstdager eller under en jakke når det er kaldere.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway