Aktiv Trening (Norway)

Ikke så komfortabe­l komfortsko

-

Fjerde versjon av Brooks’ nøytrale komfortsko er den beste hittil. Men den har fortsatt en del å gå på, og spesielt mellomsåle­n savner respons.

BROOKS LEVITATE 4

Pris: 1800 kr.

Hva: Nøytral løpesko med fokus på komfort. Mellomsåle i DNA AMP og overdel i 3D Fit Print. Vekt: 299 g (str. 44). Dropp: 8 mm. utgave av Levitate markerer noe nytt. Mellomsåle­n er bygget opp i et nyutviklet DNA AMP-skum som skal vaere 20 prosent lettere og ha samme «energy return». Overdelen er også blitt ny. Den er fremstilt i såkalt 3D Fit Print.

Det fungerer – i hvert fall et stykke på vei. Skoen er blitt mye lettere og sniker seg rett under 300 gram i størrelse 44. Overdelen er mye mer som en konkurrans­esko. Strikkesto­ffet er tynnere og sitter tettere rundt foten. Det er bra, men har gått litt utover komforten.

Den nye mellomsåle­n skal vaere like sprettende som før, men som i alle tidligere versjoner oppleves DNA AMP litt svømmende og død. Den fungerer greit ved rolig jogging, men når farten settes opp, mangler den litt respons.

WINDSTOPPE­R TIGHT

Pris: 1100 kr.

Hva: Vinterløpe­tights med vindtett stoff på forsiden. Lomme og reflekser bak.

APP

Pris: 33–289 kr.

Hva: Ruteplanle­ggingsapp, der du kan tegne eller finne ruter over hele verden. verktøy til ruteplanle­gging som er bedre og mer detaljert enn de andre vi har sett på markedet. Det er enkelt å bruke og med ganske unike funksjoner. Spesielt muligheten for å velge underlag, teknisk vanskeligh­etsgrad og utsiktspun­kter likte vi godt. Som et pluss fungerer også offlinevis­ningen av rutene bra, og det er enkelt å overføre ruter fra Komoot til din Garmin- eller Wahoo-sykkelcomp­uter.

 ??  ?? En ekstern plastkappe stiver opp haelen og gir ekstra støtte til foten.
Den nye overdelen er tynn og fleksibel, og former seg etter foten.
En ekstern plastkappe stiver opp haelen og gir ekstra støtte til foten. Den nye overdelen er tynn og fleksibel, og former seg etter foten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway