Aktiv Trening (Norway)

Vanntett treningshe­adset

-

SONY WF-SP800N

Pris: 2400 kr.

Hva: Helt trådløst headset. Vanntett. Batteritid opp til 26 timer. kommer i flere størrelser. Ladeetuiet er også stort og faktisk vanskelig å få plass til i en vanlig lomme.

Lyden er glimrende, med blant annet dyp bass, og den kan finjustere­s i Sonys utmerkede app. Her kan du også endre enkelt på funksjonen­e til betjenings­knappene. Betjeninge­n er god, men fordi den er touchfølso­m, kan den fort bli påvirket av vann. Så selv om headsettet er vanntett, kan det faktisk vaere vanskelig å bruke det i basseng eller kraftig regnvaer.

SLIK UTFØRER DU PROGRAMMET

Programmet består av seks øvelser. Ta hver øvelse i 1 minutt, og ta 30 sekunders pause mellom øvelsene. Gjennomfør til sammen tre sett. Ved å justere hvor bratt vinkel du ligger eller står i kan du få ulik motstand, slik at øvelsene hele tiden kan gjøres hardere. Det betyr at du kan bli passe utfordret, uansett om du har årelang treningser­faring eller akkurat har bestemt deg for å komme i form. Utvalget av øvelser til slyngetren­ing er enormt, så hvis du får lyst på nye øvelser etter en stund, er de bare å gjøre et googlesøk på «suspension training exercises».

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway