Aktiv Trening (Norway)

Innred lokalet

-

Når alt utstyret er kjøpt inn, er det tid for å innrette sykkelhula, og her er der også noen tips og triks som gir deg en bedre opplevelse.

6 SKJERM: Bruker du digitale plattforme­r som Zwift, må du ha en skjerm. I teorien kan du montere mobilen på styret, men det blir fort smått og vanskelig å se på, i tillegg til at svetten kan påvirke berøringss­kjermen og ødelegge mobilen. Et nettbrett eller laptop er litt bedre, men det klart beste er en egen skjerm. Det trenger ikke vaere en ny 70-tommers 4K-skjerm – en gammel flatskjerm fungerer helt fint. Kobler du skjermen til mobil, datamaskin eller nettbrett, er det en ganske billig løsning.

Plasser skjermen så den står rett foran synsfeltet ditt, slik at du ikke må se opp, ned eller til siden.

Den beste tilkobling­en til Zwift oppnår du med Apple

TV, men en løsning med HDMI-kabel fra datamaskin­en til skjermen fungerer også fint. Med Chromecast blir det ofte litt forsinkels­e.

Mobilen er god å for hånden, siden du ofte må bruke den til å styre treningen.

7 BORD: Skjermen må stå på noe, og et lite bord i riktig høyde er fint å ha. Der kan du ha vann, energi og andre ting du har behov for underveis. Du kan få bord som er spesiallag­et for det. Alternativ­t kan du montere skjermen på veggen, eller et stativ hvis den skal vaere lett å flytte rundt på.

8 INSPIRASJO­N: Det handler om sykling og bare sykling, og det bør avspeile seg i dekorasjon­en av rommet. Så finn fram gamle teamtrøyer fra lag du har holdt med, den signerte Thor Hushovd-sykkelcaps­en, medaljer du har vunnet eller hva du ellers har av morsomme sykkelgrei­er. Bare gi på. Du bør ha inspirasjo­n og motivasjon så fort du setter deg på sykkelen.

RYDD OPP: Ja, det er et treningsro­m, og det er kanskje i garasjen eller kjelleren, men likevel bør det vaere ryddig rundt deg. Samle ledningene i en kabelkanal, og unngå å ha verktøy og annet utstyr ligge og slenge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway