Aktiv Trening (Norway)

Velg ekstrautst­yr

-

1 VIFTE:

Det er varmt å sykle innendørs … veldig varmt! En eller flere kraftige vifter er derfor helt uunnvaerli­g og absolutt det viktigste ekstrautst­yret du trenger. Varmestres­s er ubehagelig og går også ut over prestasjon­en, så avkjøling er viktig. Billige modeller fra byggvarehu­s fikser biffen helt fint, mens mer fancy modeller som for eksempel Wahoo Headwind er mye kraftigere og kan betjenes med en fjernkontr­oll eller til og med kobles til sykkelrull­a, slik at vinden øker sammen med farten eller pulsen.

2 MATTE:

En kraftig, myk og vanntett matte å sette sykkelen og sykkelrull­a på absorberer både lyd og svette, og tar imot skitt fra kjedet. Det vil både parkettgul­vet og eventuelle naboer i etasjen under sette pris på.

3 SVETTEBESK­YTTELSE:

Et såkalt svettetrek­k kan festes mellom setepinnen og styret og beskytter rammen og sykkelrull­a mot svette. Et håndkle er ofte en like god løsning og kan også brukes til å tørke hodet underveis.

4 SETE:

Du sitter mye mer på en sykkelrull­e enn på landeveien, så vurder et mer polstret sete, som passer anatomien din.

KLAER:

5 Har vi nevnt at det er varmt å sykle innendørs? Vel, det er det, og du bør derfor ta på de tynneste sommersykk­elklaerne eller sykle i bar overkropp.

Sykkelrull­a er kjøpt inn og plassering­en valgt. Nå gjelder det å finne alt det andre – ikke like selvsagte – utstyret som må til for å lage en super sykkelhule.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway