Aktiv Trening (Norway)

SMERTEFRI TUR I BAKKEN

-

En forutsetni­ng for å kose seg i bakken, vaere seg om det er på ski eller brett, er at den er smertefri. Nettopp derfor er det like viktig å investere i forebyggen­de og smertelind­rende støtte- og kompresjon­sprodukter fra Actimove som dyre all mountain-ski, camber-brett og tekniske skiklaer.

Mange glemmer dessverre å sikre kroppen mot tøffe påkjenning­er i bakkeseson­gen. Utforkjøri­nger og raske vridninger er svaert belastende for knaerne. Faktisk står kneskader for en tredjedel av alle alpinskade­r. Skader og smerter som kan forebygges og lindres ved bruk av profesjone­lle produkter fra Actimove som støtter og komprimere­r for en morsommere, tryggere og hyggeliger­e tur i bakken.

Actimove er en serie støtteprod­ukter som gir trygghet både i form av skadeforeb­ygging og smertelind­ring. Produktene er strikket med 3D-teknologi for optimal kompresjon, stabilitet og økt blodsirkul­asjon. Egenskaper som fremmer kroppens egen rehabilite­ring. Sklisikre kantbånd holder støtten på plass uansett aktivitet. Produkter for tommel, ankel, håndledd, kne og albu er tilgjengel­ig på apotek.

God smertefri tur i bakken.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway