Aktiv Trening (Norway)

BROOKS ADRENALINE GTS 21

-

Pris: 1600 kr. Vekt: 284 g (str. 44). Dropp: 12 mm. Info: brooksrunn­ing.com

GTS kunne stå for Go To Shoe, for Adrenaline er det sikre valget for overproner­ende løpere. Men de tre bokstavene står for Go To Support og beskriver den moderate støtten i form av GuideRails, som sitter langs siden av yttersålen. Systemet erstatter de stive kilene amerikaner­ne brukte tidligere, og gir en roligere og mye mindre restriktiv måte å «guide» løperen fra landing til fraspark. Det fungerer supert.

Brooks har valgt å bruke DNA Loft i hele mellomsåle­ns lengde i denne versjonen. Forgjenger­en hadde det bare i haelen. Det gir en litt smidigere og mykere landing og avvikling enn i tidligere modeller. Når det er sagt, synes vi ikke Adrenaline er helt på samme nivå som Glycerin (på neste side).

Overdelen har fått en mindre overhaling. Den består fortsatt av en lett og åpen engineered mesh uten sømmer, men pløsa sitte+r nå fast til resten av overdelen på innsiden, slik at den ikke beveger seg rundt. Dette er godt støttet opp av elastiske, halvrunde lisser, som får skoen til å sitte godt rundt foten.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway