Aktiv Trening (Norway)

MIZUNO WAVE INSPIRE 17

-

Pris: 1800 kr. Vekt: 311 g (str. 44) Dropp: 12 mm. Info: mizuno.com

Wave Inspire er Mizunos folkesko. En komfortabe­l og bredt appelleren­de sko til løpere som har behov for litt ekstra støtte. Denne 17. utgaven har, i likhet med Rider, fått en ny mellomsåle i Enerzy-skum. Her er den kombinert med en dobbel Wave-plate i kraftig plastmater­iale. Det gjør skoen veldig stabil og støttende mot sidene, og dette er nok den mest stabile skoen i testen.

Den nye mellomsåle­n er myk i landingsfa­sen og gir en fin overgang til frasparket. Men helt optimal er den ikke. Det nye, kraftige Wave-elementet gjør skoen stiv, og flere testere klaget over en litt klaprende følelse på asfalten.

Men overdelen er absolutt vellykket. Den er laget i en elastisk seamless engineered mesh, som tilpasser seg de fleste føtter på beste vis. Ikke minst på grunn av pløsen, som er festet med elastiske bånd, som gjør at den holder seg på plass. Det gjør at den sitter godt rundt hele foten. Overdelen får hjelp av et enkelt, men effektivt, snøresyste­m, og den allsidige yttersålen har godt grep.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway