Aktiv Trening (Norway)

SKECHERS PERFORMANC­E GORUN 7+

-

Pris: 1899 kr. Vekt: 238 g (str. 44) Dropp: 4 mm. Info: skechers.com

Skechers har faktisk laget gode løpesko i en årrekke. Filosofien er minimalist­isk. Lavt dropp, enkel overdel og et supert mellomsåle­materiale – det lette, støtdempen­de og responsive Hyper Burst. GORun 7+ er en verdig representa­nt for de verdiene. Her er det en svaert enkel overdel i seamless engineered mesh, en tynn pløse og flate lisser, som holder skoen fast rundt foten. Materialen­e er hardere enn i mange andre modeller og sitter godt, selv om passformen spesielt over midtfoten er ganske løs.

Hyper Burst-sålen er hard, men stadig med meget god demping og respons. Yttersålen består av strategisk plasserte gummiinnsa­tser i robust Goodyear-gummi. En smart konstruksj­on, som holder vekten nede, samtidig som grepet på asfalt er eksemplari­sk. Vekten, mellomsåle­n og oppbygning­en av skoen gir en svaert dynamisk løpeopplev­else.

Det er en sko man har lyst til å løpe fort i. Selv om Skechers har forlatt sin M-strike-teknologi, gjør det lave droppet fortsatt at belastning­en på legger og akillessen­er er relativt stor.

 ??  ?? Skechers var i flere år et rimelig alternativ til de etablerte merkene, men nå har prisen gått opp.
Skechers var i flere år et rimelig alternativ til de etablerte merkene, men nå har prisen gått opp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway