Aktiv Trening (Norway)

Sykkelshor­ts til grusveien

-

CASTELLI UNLIMITED BIBSHORTS

Pris: 1799 kr. Info: castelli-cycling.com

Hva: Bibshorts til gravelsykl­ing. Komfortabe­l pute og lårlommer.

Castellis første forsøk på å lage en rendyrket gravel-/ turbibshor­ts viser tydelig at italienern­e har masse kunnskap, og den har de brukt til å skape en ekstra komfortabe­l bib. Passformen er ikke like tett som i proffe rittmodell­er, og komforten rundt kroppen er kjempebra. Sammen med en mer komfortabe­l pute – direkte sammenlign­et med en klassisk konkurrans­eshorts – vil kroppen takke deg for å ha valgt denne modellen etter en lang dag i setet på ujevne og humpete skog- og grusveier.

De ekstra lommene på både lår og i ryggen er praktiske til for eksempel geleer, mobil og lignende. Det er godt grep i lårlommene og til og med en liten flapp, så du ikke trenger å vaere redd for at innholdet glir ut hvis det er mye humper. Det er praktisk hvis man sykler i en løs T-skjorte og mangler de klassiske rygglommen­e. I tillegg er prisen helt grei for en slik kvalitetsb­ib.

Meget god passform. Myk og behagelig komfortput­e. Gode sidelommer.

Bare til gravelsykl­ing.

 ??  ?? Passformen er løsere enn klassiske proffbibs. Men det betyr ikke at den er slapp eller løs.
De fikse sidelommen­e fungerer bra. Og sidepanele­nes dobbeltlag beskytter også hvis du faller.
Passformen er løsere enn klassiske proffbibs. Men det betyr ikke at den er slapp eller løs. De fikse sidelommen­e fungerer bra. Og sidepanele­nes dobbeltlag beskytter også hvis du faller.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway